nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Publicisztika - Madárinflueza baromfi szemmel                                                          2005.10.14

Barátaim oldalai


Madárinfluenza baromfi szemmel

  Kitört a járvány. De mi még élünk. Még ehetünk. Félünk. Hallottuk, hogyan bánnak el az emberek betegnek hitt, vagy csak kötelezően kiiktatandó társainkkal. Zsákokba gyömöszölik, majd elégetik őket. Élve. Vannak akiket lezárt kukákba dobálnak bele. Ők jobban járnak, mert az elégetés előtt  megfulladnak, ahogy a csibék többsége is, mert azok egymást fojtják meg a zsákokban ahogy lapátszám beöntik őket. Talán ők a szerencsésebbek. Megfulladni biztosan nem olyan szörnyű, mint élve elégni.

  Kitört. Mi még élünk, de nem remélünk. Hiszen megmondták, hogy már csak idő kérdése az egész. Jönnek majd a talpig beöltözött kukás és zsákos emberek. Bárcsak a kés alatt végezném, vagy az influenza pusztítana el még mielőtt eljönnek értünk is, minthogy élve elégessenek! Az emberek kegyetlenek. Senkit sem érdekel, hogy milyen körülmények között gyilkolnak le bennünket. Hol vannak most az állatvédők, akik a humánus bánásmódról szónokolnak máskor?!

  Tudtam, hogy egyszer megsütnek. De hogy élve, azt nem gondoltam volna. Az emberek is félnek, de nem azért mint mi, őket nem égeti meg senki sem. Ők a betegségtől félnek. Ezért ha nem lesz elég oltóanyag, akár egymást is megölik majd érte, ha itt az ideje. Hogy az a betegség már köztük jár évtizedek óta? Erről sem számolnak be azok, akik a zsákosokat küldik ellenünk.

  Kitört. Még élünk. A gazda szerint már nem sokáig. Félek a tűztől. A társaim azt mondják, hogy csak egy perc az egész. A legszörnyűbb kínhalál vár ránk, de nem tehetünk semmit. Csak buta kis madarak vagyunk, minket nem véd meg senki sem. Mit vétettünk, hogy kínhalálra ítéltek?

***

  A kép nem montázs, hanem a szomorú valóság: http://www.ciai-s.net
Nem értem, hogyan lehet az, hogy a szerencsétlen állatokról készült felvételeket mutatja a média nap mint nap a televízióban, és senkinek nem tűnik föl, hogy micsoda értelmetlen, esztelen és kegyetlen mészárlás folyik. Hogy lehet, hogy nem beszélnek erről az emberek egymás között? Hát már senkinek sincsen szíve ebben a világban? A tényeket ismerve ráadásul egyre jobban nyilvánvaló, hogy ez az egész nem más csak egy műhisztéria, és ismét csak azt kéne megtalálni, hogy kinek van haszna ebből a mizériából.

Nibiru

2005.10.14


Bejegyzés utólag: (2005.11.09.)

A fenti írásomhoz kapcsolódik Hankiss Elemér: Barbárok vagyunk c. írása. Meglepetten vettem észre, hogy az első érző emberi megnyilvánulás a témában a politikai paletta tőlem igen távol eső zugából bukkant elő. S mert hogy itt elsősorban nem politikáról van szó, hanem emberségről, mérhetetlen csalódottsággal veszem tudomásul, hogy a jobboldali újságírók egyike sem vette a tollát, hogy írjon erről a témáról.

 


 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.