nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Publicisztika - Elegem van!                                                                                         2006.08.30

Barátaim oldalai


Elegem van!  Új rendszerváltást akarok!


Demokrácia - korunk csúfszava

Elegem van! Elegem van a pénzhatalom által működtetett fizikai és szellemi  környezetszennyezésből, a rabszolgaképző oktatásból, a hazug félretájékozató médiából, a pénzügyi és gazdasági tőkével összenőtt politikából!

Amit ma demokrácia néven illetünk a világban, az minden, csak nem az, amit a szó valóban jelent. Igazából sosem volt az, de ami még megmaradt az értékeiből, azt is sikerült a 21. századra kiüresítenie a pénznek. A világban ma egy a nagytőke és a pénzügyi lobbik érdekeit híven kiszolgáló végtelenül korrupt rendszer uralkodik, a választások pedig már régen csak látszólagosak. A rendszerbe beilleszkedő emberek munkáján egy szűk csoport gazdagodik, és mindent a pénz mozgat. A rendszer valódi irányítói hazug és korrupt politikusokat tartanak előtérben, hogy eltakarják magukat velük, miközben az átlagemberek személyiségének formálását és gondolatainak manipulálását tökélyre vitték. Az így kialakított hamis és embertelen demokráciákban a politikusok az állami bevételeket saját belátásuk szerint használják fel úgy hogy az az őket támogató pénzügyi és gazdasági érdekkörök gazdagodását szolgálja. No meg a sajátjukat. A háborúk mögött is mindig valamilyen gazdasági lobbyt találunk. A politikusok háborút kezdeményeznek az ő érdekükben, az árát pedig az emberek fizetik meg. Az emberek nem is gondolják végig, hogy pl. a Bush elnök által indított háborúk költségeit nem az USA, hanem az egész világ üzemanyag fogyasztói fizetik meg. Lásd erről ezt a régi, de világos Powerpoint file-t.

A háborúk, a megszorítások, a Világbank vagy a WTO tevékenysége, soha nem a közjó, hanem a nagytőke és a globalizmus héjáinak az érdeke. A nyugati demokráciák többségében, ahogyan nálunk is,  jelenleg olyan állam működik, mely a választási jelszavak ellenére nem a szolidaritásra épül, hanem az elnyomásra, és a tőke minden szinten megvalósult korlátlan befolyására.

A hatalom megszerzése, vagy megtartása érdekében gátlástalanul hazudozó elnökök és pártemberek világa ma a politika, ahol a pártok hol nyíltan, hol rejtve a legkülönbözőbb, a nemzet érdekeivel összeegyeztethetetlen egyéni és lobbiérdekeket képviselnek, valamint a politikai hatalom megtartása érdekében az őket irányító pénzügyi és gazdasági érdekkörök elvárásainak igykeznek megfelelni, (ezt nevezik ők "nemzetközi elvárásoknak") miközben azok nyomására megnyomorítják, cserbenhagyják, a háttérből lenézik a szavazóikat.

Nincs már semmilyen érdekvédelem. A szakszervezetek valaha létező jogait már régen elvették, vagy maguk az érdekvédők tagozódtak be valamelyik - többnyire baloldalinak hitt - pártba. Milyen demokrácia és érdekvédelem az olyan, ahol a szakszervezetek többsége nyíltan betagozódott a népet sanyargató baloldalba, miközben a dolgozók  érdekvédelme szinte a nullával egyenlő?

Elegem van már a francia becsületrendet kapott hazaárulókból, a megélhetési és karrierpolitikusokból, a hiányzó tehetségüket "másságukkal" vagy fennhangon hirdetett  filoszemitizmusukkal kompenzáló politikusokból, "művészekből" és közéleti személyiségekből. Elegem van a büszkén és leplezetlenül a hazai baloldalt kiszolgáló, magukat újságíróknak nevező öntelt söpredékből, és a nyíltan magyarellenes holokauszt-huszárokból. Elegem van az impotens, nemzetközi elvárásoknak megfelelni akaró, közben egyéni érdekek által gúzsba kötött, a polgári körök bizalmát eljátszott Fideszből, de a tömegbázist teremteni képtelen radikális pártokból is. Igazi demokráciát akarok! Ahol a fehér az fehér, a fekete az fekete. Ahol nincsenek titkos háttéralkuk, egyezségek, 50-100 évre titkosított köztörvényes bűntettek, külföldre menekített bankvezérek. Egy demokráciát, ami alulról építkezik. Melynek képviselői nem a nemzetközi pénzügyi és gazdasági körök érdekeit képviselik, és a globalizmust szolgálják ki, hanem a hazámat, Magyarországot! Egy olyan demokráciáról álmodom, ahol nincsenek pártok. Ahol a demokrácia nem lesz csúfszó többé, hanem végre elnyeri eredeti jelentéstartalmát. A történeti magyar alkotmányosság szellemében.Nibiru 2006.08.30

Fejlemény: Demokrácia új utakon - Gondolatok egy új rendszerváltáshoz


 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.