nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

 Haarp Budapest Ferihegy 2                                                                                       2010.12.15

Barátaim oldalai


Haarp tevékenység a Budapest Ferihegy kettőn?

Bevallom töredelmesen, hogy az összeesküvés-elméletekkel mindig óvatos voltam. Csínján kezeltem őket, és ha e-mailben kaptam valami ilyesmit, soha nem küldtem tovább. Amikor még múlt év végén, majd most szeptemberben ismételten elterjedt a híre, hogy Magyarországon 2009 októberében HAARP-pal (vagy ki tudja mivel) kísérletezik valaki,
ugyanúgy figyelmen kívül hagytam, mert úgy gondoltam, hogy én is tudok ilyen képet készíteni, és hogy biztosan már megint valami idióta átverésről van szó.
Aztán tegnap ismét történt valami. Konktrétan az OMSZ hőtérképe Ferihegy környékén egy meleg gócot mutatott, ami később úgy tűnt el, ahogy megjelent. A felvételeket látva ezúttal úgy véltem, hogy érdemes utánajárni a dolognak. Kiderült, hogy az OMSZ archívumában bizony megvan a múlt év októberben készült felvétel is a mai napig, bárki által hozzáférhető módon!

Ezen a helyen csak állítsátok be a következő időt: 2009-10-06 16:45
[ Megj: már ne állítsátok, mert az OMSZ közben átalakította a honlapját, és már nem hozzáférhetőek a radar archivumok. :( (2012.04.29.) A képet, amit kaptál volna, balra láthatod.]

A lényeg, hogy a felhőket mutató radarképen a középpontot kimérve pontosan ugyanarra a pontra jutunk, ahol a melegedést mérték a kihelyezett hőmérők folyó év december 14-én, azaz tegnap. Ez a pont a Budapest Ferihegy 2 terminálja, legalábbis annak közvetlen környéke.

Igen jó lenne, ha valaki kiborítaná ezt a bilit valahol! S ha már a biliről van szó, ez az eset jól rámutatott, hogy nagyon kell vigyázni, mert ahol bűzlik valami, ott szar is van! Nem véletlenül szórják tele a médiát sületlenségekkel, emelve ezzel az emberek racionális ingerküszöbét.


Nibiru 2010.dec.15
 

A fenti cikkre reagálásként kapott további információk:

2012.dec.16

Egy levélből

"A Ferihegy 2 polgári radar bezavarta az OMSZ radarját, szerintem ennyi.
Korábban legalább 1 évig a felvidék délinyugati részén nagyon sokszor látszott a radarképen egy hosszú és nagyon keskeny esősáv.  Megkérdeztem tőlük, és mondták, hogy egy cseh radar zavarja az ő radarjukat. Persze a hőtérképet nem tudom hogy milyen radarral készítik, egyáltalán radarral-e."

Válasz tőlem

A gyűrű alakú sávot nem lehet magyarázni a Ferihegy 2-es radar zavarásával. Akkor ez rendszeres látható lett volna, legalábbis amíg meg nem oldják a zavaró jel kiszűrését. A hőtérkép pedig földi mérőállomások adataiból áll össze. Érdekességképpen megjegyezném, hogy Budapesten és környékén télen a leghidegebbet az esetek többségében a Ferihegy 2-n elhelyzetett mérőponton regisztrálják.

2012.dec.16

Felhívta valaki a figyelmem a cikkben is szereplő Internetfigyelő oldalán található hozzászólásokra. Az egyik hozzászóló ugyanúgy rátalált az OMSZ archivumára mint én, és a következőket írta:

Megkérdeztem a meteorológusoktól (a met.hu honlapon talált egyik e-mail címre küldött levélben) hogy mi ez a jelenség, ezt a választ kaptam:

“Nem valódi csapadékcélokról van szó. A radar több magassági szögön mér, ezek közül az egyiken zaj került a mérésbe, ezért vannak szabályos körben a radarhibák. Természetes körülmények között nem lehetséges ilyen típusú jelenség.”

Válasz tőlem

Ezt a magyarázatot csak azzal lehetne cáfolni, ha nagyobb méretben hozzá lehetne férni a radarképhez, mert azzal egészen pontosan be lehetne mérni a forrás helyét. Ha az OMSZ radarja rögzítette hibásan a képet, akkor az anomália közepén a Gilice téri radarállomást kéne találunk. Mivel azonban a Gilice tér és a Ferihegy 2 között viszonylag kicsi a távolság, egy nagyobb felbontású kép híján nehezen lehet eldönteni, hogy az OMSZ saját radarja "zavarta önmagát", vagy éppenséggel a pár kilométerrel odébb lévő HAARP tevékenység nyomait rögzítette. Ne feledjük, hogy a sugárzás megszűnésével szinte azonnal helyreáll az eredeti állapot.

De ha el is fogadjuk, hogy csak egy kis műszaki hiba miatt látható a radarképen az ami, akkor a földi hőmérsékleti adatokat - egyértelműen a Ferihegy 2 terminállal, mint középponttal - ugyan mivel magyaráznák meg?


 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.