nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Nibiru - Az Igazság pillanatai - 2007 március-április

   Barátaim oldalai


Az Igazság pillanatai

Blog a Magyarországon folyó történelmi eseményekről

2006.09
2006.10
2006.11
2006.12
2007.01
2007.02

2007.04.18

Utolsó bejegyzés:

Makovecz Imre írta a Demokratában még múlt év októberében, hogy "Az ellenzék menjen haza, hogy világos és egyértelmű legyen: ELÉG VOLT."
Mindig is azonos véleményen voltam vele, bár most egészen másképpen.

A kormány menjen, ez nem vitás! Az ellenzék pedig csomagoljon és menjen, mert impotens, pipogya, megalkuvó és alkalmatlan! Az ellenzék nálunk nem ellenzék, csak egy megélhetési politikai társaság. Ahogy a bevallott csalásra, az emberek megverésére reagáltak, az nem méltó egy ellenzéki párthoz, aki a szívén viseli a hazája sorsát. Az pedig már a szánalmas kategóriába tartozik, ahogy tettek helyett nap mint nap jártatják a szájukat, közben pontosan tudják, hogy bármit is mondanak, a baloldalnak csúfolt hazug csűrhe úgyis azt fogja tenni, ami nekik, és megbízóiknak tetszik.
A Fidesz múlt év szeptembere óta (Orbán Viktorral az élen) mást sem tett, csak kifogta a szelet a radikálisok  vitorlájából, majd mint akik jól végezték dolgukat, visszamentek játszani a színházat, és a médiától való félelmükben hagyják tönkremenni az országot, arra számítva, hogy majd ők lesznek legközelebb a sorosok!

Ébredjetek emberek! Tény, hogy a jobboldalon sokkal kevesebb a gazember, és több a hazafi, de a Fidesz összességében nem hazafiként, hanem PÁRTKÉNT viselkedik!

Magyarországon pedig addig nem lesz változás, amíg pártok vannak a  parlament-ben!


Pártok nélküli, felelős és szakmai kétkamarás  országgyűlést!

Akinek tetszik az ötlet, olvassa majd el, a Gondolatok egy új rendszerváltáshoz c. sorozatot.


2007.04.11

Finito

Amint azt észrevehettétek, március közepe óta nem írok ebbe a blogba. Pártuk és kormányuk jóvoltából napról napra egyre több szemétségre, gazemberségre derült fény az utóbbi időben, és ha lépést akartam volna vele tartani, nem győztem volna. Ráadásul ennél számomra sokkal fontosabb írásaimmal maradtam el, amit nem tartottam szerencsésnek. Két másik impulzus is ért, ami miatt a leállással döntöttem. Az egyik egy általam nem régen megismert, nagyra becsült lélektől érkezett, aki rámutatott, hogy nem tartom be a saját életfilozófiámat amikor a blogírásról van szó. A másik pedig hogy egyik reggel véletlenül a TV2-re tévedtem, ahol egy ideig olvasgattam a nézők SMS-eit. Utóbbi ébresztett rá végleg, hogy ha van értelmetlen és időpazarló tevékenység az életemben, akkor a blogírás mindenképpen közéjük tartozik, mert pont azokhoz nem jut el, akikhez kellene. Azokhoz, akik azokat az SMS-eket írják a TV2-be.

Beleestem tehát újra ugyanabba a csapdába, mint amikor politikai fórumokba írogattam. Hosszú éveket töltöttem ugyanis, hogy különböző fórumokon driodokba próbáljak némi értelmet és önálló gondolkodást belepasszírozni. Amikor rájöttem, hogy ez teljességgel reménytelen, nem írtam többet a fórumokba. Nem régen viszont belekezdtem a blogírásba. Tettem ezt azért, mert azt hittem, hogy 2006 őszén elsöpri végre a józan ész és igazságérzet ereje ezt a jelenleg regnáló, velejéig  aljas társaságot. Nem így történt. Most írkálhatnék az okokról, de ezeket úgyis mindenki tudja azok közül, akik engem olvasni szoktak. A lényeg, hogy a dolgok jelenlegi állását tekintve ez a blog okafogyottá vált.

Az eseményeket figyelve azonban rájöttem, hogy az évszázadok óta folyó  színjáték addig folytatódik majd, amíg csak pártok léteznek. Semmilyen valódi változás nem képzelhető el a jelenlegi áldemokratikus színház működése alatt. Se rendszerváltás, se egy méltó alkotmány, se jog és igazságosság, semmi! 

Számomra az Árpád-sávok immáron egy új, hazugságoktól és ámítástól mentes, pártok nélküli, igazi demokrácia reményét jelenti. Ma már semmi más nem vezérel, csak a pártok száműzése a parlamentből és egy közakaratból megvalósuló, népszavazáson alapuló új populista demokrácia megteremtése. Amikor a jövőben bármikor a politikával fogok foglalkozni, azt csakis ezen cél reményében teszem.
Ha pedig ez nem megy, pótcselekvésre többé nem adom a fejem.


2007.03.19

Hol a demokrácia fekete doboza? (Interjú Fábry Sándorral)
A márciusi történések sem különböztek az októberitől.
(lásd a a cikk második felét)


 Küldött valaki egy linket, amiből megtudtam, hogy azzal kapcsolatban, hogy "nincsen nép", már megelőztek néhány nappal.
A cikk olyan, mintha az én írásaimból lett volna összeollózva, de ez nem csoda, hiszen bárki aki figyel,  ugyanazokra a nyilvánvaló igazságokra jön rá. Ugyanazokra, ami miatt elkezdtem írni a pártok nélküli demokráciáról. Kár, hogy a cikk írója nem meri boncolgatni az igazságok okát és hátterét, és megoldást sem ajánl. Ott tartunk, hogy a helyzetelemzés már mindenkinek megy.  Szinte közhelyekké váltak a hazug kormányról, a hatalom manipulációiról és korunk fertője a neoliberalizmus által segített globalizmusról szóló igazságok. Jó lenne azonban már kiutat mutatni ebből. Az írástudók és a változást akarók mind tisztában vannak azzal, hogy mi történik, de hiába kiabálunk, a mondataink célt tévesztenek, és közben ellopják a fejünk fölül az országot és a demokráciát. (Íme egy újabb közhely.) Az említett cikkel kapcsolatban, mint már megannyiszor, eszembe jutottak Osho magvas gondolatai a politikáról és a politikusokról. Hiszem, hogy amíg pártpolitikusok irányítják az országot, nem lesz itt semmilyen változás.

Elismerésem az országszerte kitartó rendszerváltó erőknek, de abba gondoljon bele mindenki, hogy mi lenne, ha Gyurcsányékat sikerülne  lemondásra bírni?  Egy időközi választás esetén a Fidesz győzne, de biztos, hogy ezt akarjuk? A saját vérünkkel hatalomba segíteni a Fideszt? Én nem hiszem. Nekem elegem van a pártokból, és körülöttem mindenkinek másnak is  elege van. Ha nem szervezzük meg a pártok nélküli civil demokráciát, egy esetleges forradalom sem hozna lényegi változást.

A magam részéről folytatom a pártok nélküli új demokráciáról szóló elmélkedésemet. Csatlakozzon, aki kedvet érez hozzá!

2007.03.18

Hát, ami 15-ét illeti, tévedtem. Amilyen visszhangokat hallottam az ünnepi naggyűlésekről (Fidesz, MIÉP), örülök, hogy egyiken sem voltam ott, és hogy a családommal ünnepeltem.

Nem értem viszont, hogy akik forradalmat akarnak, miért pont az ünnepekre időzítenek. Miért kell akkor "zavarogni" amikor a hírekből előre értesülni lehetett, hogy az ország szinte teljes rendőri állománya itt hemzseg majd Budapesten, és tele lesz a tömeg civil fakabátokkal? Kezdem azt gondolni, hogy aki március 15-én tüntetett, az tényleg csak a balhé miatt csinálta, vagy más oka volt rá. Kik tüntettek hát? Pár száz lelkes naiv ember  a Mazsihisz álskinheadjeivel az élen. Polgár Tamás - alias Tomcat - is kezdi már elárulni a valódi motivációit azzal, hogy pont most jut az eszébe Eu-s zászlót égetni.
Mivel a cui prodest kérdése vitathatalan, Tomcat vagy idióta, vagy balos tégla. Hamarosan kiderül.

Akinek múlt év szeptembere óta még nem vált nyilvánvalóvá: hazánkban már nincsen nép, aki hajlandó a saját jól felfogott  érdekében kimenni az utcára, hogy leváltsa a hatalmat bitorló diktatúrát. Aki pedig a nép nélkül akar forradalmat csinálni, az nem lehet normális.

Hüvely vagy gránát?
Folytatódik az antiszemitizmus Magyarországon c. műsor.

2007.03.15

2007.03.14

Hogy mi lesz holnap? Semmi.

Árpád-sávos

Orbán Viktor február végén azt mondta Árpád-sávos zászlóra, hogy "az nem nyilas zászló, ez egy tévedés. A nyilas zászló az úgy festett, hogy az Árpád-sávos zászlóba nyilas keresztet rajzoltak".

Nagy a felelőssége Orbán Viktornak azért, hogy az utóbbi időben ismét kiújult az Árpád-sávos zászlók elleni támadás. Mert amit mondott, egészen egyszerűen nem igaz!

Orbán Viktor hiányos ismerete a nyilas zászlóról azonban nem menti föl a Gondola cikkíróját a saját felelőssége alól, amikor beszállt ebbe a hintába, és ezt a Gondolára nézve igencsak szégyellni való cikket megírta. Írtam a szerkesztőnek egy felháborodott levelet, melyben figyelmeztettem a cikkíró és egyben Orbán Viktor tévedésére, amikor azt fejtegetik, hogy a hungarista (ti: nyilas) zászló az egy Árpád-sávos zászló egy nyilaskereszttel e közepében. Választ még nem kaptam. Ha  jövő hétig nem válaszolnak, nyílt  levél lesz belőle, mert már unalmassá kezd válni, hogy még azok sem ismerik a két zászló közötti nyilvánvaló különbséget akik írnak róla a médiában, sőt! Azok a szakértők is hibásan fogalmaznak, akik az Árpád-sávos zászlót védeni akarják.

A zászlók közötti különbség tisztába tételét többek között pl. az az Orbán Éva sem segíti, aki pont a közelmúltban írt erről egy könyvet.
Egy az MTV1-en a Napkeltében lezajlott, egy erősen degenerált (nem vicc) SZDSZ csökevénnyel folytatott vitájában néhány alapvető tévhitre felhívhatta volna a figyelmet, ehelyett csak lereagálta az Árpád-sávos zászlót támadó, magát történésznek nevező, ámde teljesen tudatlan ellenfelét. A műsor videója, mely egyébként külön tanulmányt érdemelne, itt nézhető meg.

A két alapvető tévhit:

- A nyilas zászlón a sávok Árpád-sávok
- A nyilas zászló = Árpád-sávos zászló + nyilaskereszt

A nyilasok által használt zászlón a sávos rész nem nevezhető Árpád-sávosnak, mivel azon 5 vörös és 4 fehér sáv található, szemben az Árpád-sávossal, amin 4 vörös és 4 fehér (ezüst) sáv látható. Tehát a nyilas zászlón lévő sávos rész csíkos rész  nem Árpád-sávos pusztán csak piros-fehér csíkos! Maga a nyilaskereszt pedig a vitatott zászlón sem került rá soha a sávos részre, hanem az egyébként is csak részben csíkos zászlókon, a vörös részben helyezkedett el. Ilyen értelemben tehát csak annyira hasonlít a nyilasok zászlaja az Árpád-sávoshoz, mint az Egyesült Államok lobogójához.

A zűrzavarra Bertényi Iván, a heraldika nemzetközileg elismert  szakértője is rátett egy lapáttal Orbán Éva könyvében, amikor arra a kérdésre, hogy  címertanilag összetéveszthető-e a nyilas és az Árpád-sávos zászló, ezt válaszolta: "A válasz határozott nem: a nyilas zászló együtt tartalmazza az Árpád-sávot és a nyilaskeresztet, az Árpád-sávos pedig önálló, külön zászló. Ez éppen olyan, mintha a hitleri zászlóról leveszem a jelvényt, akkor marad a vörös zászló, és akkor már egy másik ország zászlójáról beszélünk” – fogalmazott.

Ezt a megfogalmazást vette aztán át maga Orbán Viktor is.

Ideje lenne már hogy valaki végre elmondja, hogy a nyilas zászlón lévő csíkos rész, nem azonos az Árpád-sávval, különben sosem lesz vége ennek az idióta vitának. Az ünnepek után folytatom ezt a témát és önálló oldalra kerül, mivel a hunhir.hu-n megjelent egy cikk, melyben ismét Orbán Évát, és Bertényit idézik, pont azokat az idézeteket szedték ki, melyekkel problémám van.

Ideje volna már kimondani, hogy akinek Magyarországon az Árpád-sávos zászlóval van baja, annak a magyar nemzettel van baja, vagy a  történelmi  ismeretei hiányosak.

Holnap nemzeti ünnep. Néhány napig nem írok, mert nem leszek gépközelben.

2007.03.13

Már megint jönnek

Pár nappal az Ila Harari tábornok vezette 180 fős izraeli katonai küldöttség látogatása után ismét nagy létszámú izraeli delegáció érkezik Budapestre. Nem törődve a négy napos nemzeti ünneppel, az izraeli kereskedelmi kamarák szövetségének delegációja még ezen a héten hazánkba érkezik.

A legnagyobb magyar ünnep előestéjén érkező újabb izraeli küldöttség magyarországi látogatásának pontos programjáról eddig még hivatalos tájékoztatás nem hangzott el. A Magyar Izraeli Kereskedelmi és Iparkamara internetes portálját ( http://www.mikik.hu ) az üzemeltető nem fizetés miatt kikapcsolta, ott már csak
"A szolgáltatást az előfizető fizetési hiánya miatt letiltottuk!" szöveg olvasható, így a jelek szerint pénzhiányban szenvedő magyar-izraeli kereskedelmi kamara honlapjáról már semmilyen információ nem érhető el.

"A több mint évi 4 százalékos GDP és a 2006-os 12 százalékos emelkedést elért ipari termelés növekedéssel Magyarország az egyik legdinamikusabban fejlődő ország Közép-Európában, és az izraeli befektetők számára Magyarországnak már csak a földrajzi fekvése miatt is kiemelkedően fontos szerepe van" - jelentette ki a budapesti izraeli nagykövet.

(A Gondola nyomán)

Nibiru megjegyzése: 
A fenti nyilatkozatokhoz képest mi pontosan tisztában vagyunk vele,  hogy jelenleg kivétel nélkül mindenben az utolsók vagyunk, köszönhetően Gyurcsányéknak, még kelet-európai viszonylatban is. Tudjuk azt is, hogy miért jönnek: vérszagra gyűl az éji vad, s már kimérték a koncot.2007.03.12

Bár az első hírek megerősítették, az izraeli katonák tagadták, hogy toborzásra érkeztek volna.

Tiltott toborzás

BTK. 154. § (1)
Aki a Magyar Köztársaság területén idegen fegyveres
szervezetbe - szövetséges fegyveres erőn kívül - katonai szolgálatra, katonai érdekű egyéb szolgálatra toboroz, vagy ilyen szolgálatra vállalkozókat közvetít, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő  szabadságvesztéssel büntetendő.

Az IWIW-ről kommentár nélkül:
Aszongya a KISZ-cenzor Lendvai, hogy a Fidesz határolódjon el a
szélsőségektől.
Ez jó. Mondja ezt az a fúria, akinek a pártja odaállt a vörös csillagot visszakövetelők mellé, példaképnek nevezte a terrorista Ságvári Endrét, amelynek prominensei a kommunista társadalmi kísérlet szükségszerű velejárójának mondták a Gulag-rendszert, s amely párt ifjúgárdistái a marxista terroristát, Che Guevarát dicsőítik. Már régen be kellett volna tiltani az egész bandát.

2007.03.10

Tanácsokkal és videókkal új oldalt nyitottak a magyar felkelők az interneten, adott hírt róla a kuruc.info. 

Na akik ezt a webhelyet csinálták, azok vagy komplett idióták, vagy nyilvánvalóan az ellenoldal pénzeli őket, hogy legyen mire hivatkoznia az NBH-nak, és rajtuk keresztül a mocskos baloldalnak. Hogy meglegyen a casus belli Gyurcsány terroristáinak. Én inkább az utóbbira tippelek.

Vizsgálati kérelem az EU ombudsmanjához az EU bizottsági elnök és társainak a  magyar néppel szemben tanúsított tevékenységével kapcsolatban. Szép, szép, de hol lehet ezt aláírni? Tudja valaki?

A kormány ellen tüntettek, házkutatás lett a jutalmuk
Amiről nem szól az írás, hogy 16-18 órán keresztül hallgatták ki őket.

A passzív ellenállást tiltó rendelet alkotmányellenes. Hát persze, de ezt a kormány is pontosan tudja. Nem véletlenül hozták meg ezt a rendeletet olyan titokban. Abban reménykednek, hogy amíg az alkotmánybírósági eljárás tart, ők azt csinálhatnak amit akarnak március 15-én.

A rendőrök használhatnak gumilövedéket március 15-én, de csak lábra lehet vele célzott lövést leadni. Ismerjük már ezt! Magyarra fordítva az előbbi hír annyit jelent, hogy  elsősorban a test alsóbb régióira (pl. lágyékra) fognak célozni. Ha pedig "véletlenül" valakinek a fejére is jut az "áldásból", arra majd ráfogják,  hogy lehajolt.

Gorka új pártjáról

Tegnap alakultak párttá Gorkáék. A manapság divatos pártalapítási és pozícionálási versenyben (Lásd pl. Torgyán és Dávid hasonló ügyködéseit) megint újabb párt alakult. Persze ők is, mint az manapság divat, középre akarnak beférni. Amiről persze jó ha tudjuk, hogy nem is létezik. A közép a politikában nagyjából olyasmi, mint a pont a térben. Nincs kiterjedése, csak pozíciója, ezért csak viszonyításra alkalmas. Ha valaki pontnak határozza meg magát a politikában, azzal automatikusan deklarálja önmaga súlytalanságát is.

No de nézzük csak Gorka Sebestyént, ha már így előtérbe került.
Írni akartam róla, de közben jött hozzám egy levél, melyben benne van a lényeg, hogy miért nem bízom benne (sem).

Gorka tézise, miszerint a Fidesz egyhelyben toporog, helytálló. Az érvelése viszont nem. Olyasmivel támadja a Fideszt, ami egyfelől nem igaz, mert a Fidesz nem balos és nem atlantizmus-ellenes, másfelől ha igaz lenne, az pozitívum volna, legalábbis ami az atlantizmus-ellenességet illeti.

Gorka kritikátlan Amerika-rajongó, s olyan kijelentésekre ragadtatja magát, hogy "a polgárháborútól a két világháborún, Vietnamon és Grenadán át Boszniáig, Szomáliáig és Koszovóig Amerika mindig azért lépett háborúba, hogy másokat felszabadítson. (...) ...az amerikaiak mindig azért ontották vérüket, hogy mások szabadok lehessenek." (A homo sovieticustól a homo democraticusig. Demokrata, 2007. január 18.)

Ez nyilvánvalóan valótlanság, elég, ha Hirosimára és Nagaszakira gondolunk, vagy az amerikai hadsereg tábornokától, Philip Henry Sheridantől származó szállóigére, mely szerint "csak a halott indián jó indián." Mi magyarok pedig az amerikaiaktól a wilsoni pontok utópiáját, majd ebből következően Trianont kaptuk, később szovjet megszállást (hiszen Teheránban Roosevelt is beleegyezett, hogy Közép-Európa bolsevista rabigába kerüljön), majd hitegetést és cserbenhagyást 1956-ban. Az atlantizmus így nem indokolt, sem érzelmi, sem reálpolitikai alapon. Az antlantizmus-ellenesség tehát pozitívum - lenne, ha igaz lenne a Fideszre nézve.

Ami meg a baloldaliság vádját illeti, beszűkült ostobaság, hogy a beavatkozó állam baloldali sajátosság. Az úgynevezett szabadpiac egy hülye dogma, és semmi köze a konzervativizmushoz. Ki mondta, hogy a konzervativizmusnak feltétele a gyeplőnek a lovak közé dobása? Minden állam kutya kötelessége a polgárai védelme - többek között szociális téren is. A világon nem csak kapitalizmus és szocializmus van. Ez súlyos tévedés és manipuláció. Amikor EZZEL támadja a Fideszt Gorka, akkor valójában a neoko(h)n "érveléssel" jön.

2007.03.09

Izraeli katonák lepték el Budapestet

Az izraeli katonák információim szerint toborozni jöttek Magyarországra. Abba a hadseregbe, melynek tagjai mind a mai napig gyermekeket használnak élő pajzsnak. És ezt a magyar elit tétlenül nézi? Elképesztő. Szépen sunyiban toborozhat nálunk egy idegen állam hadserege?


A diktatúra percei

Újabb kormányrendelettel erősítették rendőrállamukat Gyurcsányék a múlt héten. Mint az kiderült a Magyar Közlöny tegnapi számából, vasárnaptól 50.000 Ft-tal büntetendő szabálysértésnek számít a rendőrrel szembeni passzív ellenállás. A rendelet szerint "aki a rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagja jogszerű intézkedésének nem engedelmeskedik, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható".  Ha tehát nem "oszlunk" a pribékek felszólítására, akkor begyűjtenek és fizethetünk. Az éjszakai kijárási tilalmat vajon mikor vezetik be?

2007.03.08

Az antiszemitázás, mint arról már írtam tegnap előtt, csak a terep előkészítése volt. A rendet védő kormány és a szélsőséges elemek c. mesét bevezetendő kormányrendelettel betiltották a védőeszközök használatát a tüntetéseken, de a gumilövedéket azt nem! Ott tartunk tehát, hogy ha valaki sisakot visel, hogy védje magát Gyurcsány terroristái ellen egy tiltakozó gyűlésen, azt elhurcolják és 50 ezer forintot fizethet, de a rendőr nyugodtan kilőheti a szemét bárkinek, mert az törvényes.

Jót röhögtem azon a szánalmas kabaréjeleneten is, amit Jármy Tibor adott elő tegnap a felfegyverkezett "magyar IRA"-val és a házkutatásokkal kapcsolatban. Főleg az tetszik, hogy valakik, akiknek legerősebb fegyverük a számszeríj, és a légpisztoly, a parlamentet akarják elfoglalni. Azt is mondta ez a vastagbőrű, hogy "Molotov-koktél készítéséhez szükséges anyagokat" találtak a gyanúsítottaknál. Remélem mindenki tudja, hogy ezek az "anyagokat" (benzin, üveg, dugó és rongy) minden háztartásban meg lehet találni, tehát ezen az alapon bárki ellen eljárást indíthatnának. Meggyőződésem, hogy meg is fogják tenni, ha úgy akarják, s jönnek majd sorban az újabb koncepciós perek.

Az meg hogy Görényi az ellenzéknek ígérgeti, hogy nem lesznek gumilövedékek, meg viperák, a kabaré folytatása. Görényi eddig még sosem mondott igazat, ezért aztán érthetetlen az ellenzék  részéről az a naivitás, amivel ezt a beszélgetést tálalták. 
"Azt szeretnék, ha a rendőrség a törvénynek megfelelően járna el ez ügyben is, erre egyébként a tábornok úrtól ígéretet kaptunk" - mondták a Fideszesek. Ez az egyetlen mondat elárulja, hogy a  Fidesz csak "szeretné" hogy a rendőrség a törvénynek megfelelően járna el, ahelyett, hogy hangosan követelné a törvények betartását. Görényi ígéreteit meg ismerjük. A "tábornok úr" 2006 szeptember óta már ezer ízben megígérte, hogy azonosító lesz a rendőrökön, mégsem láttunk soha egyet sem, kivéve a kordonbontásnál amikor a sajtónak megmutatták, hogy hogyan is néz ki, majd gyorsan le is szedték magukról. Az, hogy a "tábornok úr" ezúttal be fogja tartatni a törvényeket vagy sem, attól függ majd, hogy a diktatúra  irányítói, ti: Gyurcsány és kormánya mire utasítják majd. Görényi vélhetően alig bírta ezen a Fidesszel lezajlott megbeszélésen visszatartani a röhögését.

Úgy nem mellesleg kiderült, hogy hosszú kések éjszakája lesz holnap. Bizalmas információ szerint a rendőrség tömeges letartóztatásokra készül. Más – megbízható - forrásból származó információ szerint, egyes napilapoknál már kész van az erről szóló szombati címlap.

Világos a kép. A kádári diktatúra tökéletes egységben működik, és ugyanazokkal a módszerekkel. Március idusa előtt begyűjtik "a rendszer ellenségeit", néhány napig bezárva tartják, majd 16-án kiengedik őket. A vezető médiákat pedig - mint azt El Qró beszédéből is tudjuk - ők  irányítják, tehát nincs mit csodálkozni azon, hogy a címlapok már készen vannak.

Egy kis történelem:
Két diktatúra üldözte Esterházy Jánost

2007.03.06

Gyurcsány Times interjúja csak egy felvezetése volt az  antiszemitázós kampánynak. Azóta már szervezetten és teljes gőzzel beindult  az ilyenkor szokásos kórus. Gyurcsány is tovább "öregbítette" hazánk hírnevét, immáron a Die Weltnek nyilatkozva.

A baloldal kommunikációja mindig is átlátszó volt. Könnyen felismerhető, hogy mindig az ellenkezője az igaz annak amit mondanak. Amikor azt mondják, hogy nem tesznek meg valamit, akkor biztosan megteszik. Amikor esküdöznek, hogy megtesznek valamit, akkor pedig nem teszik meg. Amikor pedig bármit is az ellenzékre próbálnak kenni (hazudozást, korrupciót, választási csalást, stb) azt azért teszik, mert tudják, hogy ŐK hazudnak, ŐK a korruptak és hogy ŐK csalnak! Magukból indulnak ki.

A jelenlegi kommunikáció azonban új trükk tőlük, bár a történelemből nem ismeretlen. Az antiszemitázással a márciusi események előhangolását végzik, hogy ha úgy alakul, pontosabban úgy  alakítják, hogy a nép elégedetlenségére válaszul majd a tömegbe lőnek, akkor azt lehessen mondani külföldön, hogy ők csak egy antiszemita csűrhét, egy náci rebelliót fékeztek meg. Ez a jelenség viszont már túlmegy több határon is. Ez már a hatalomért és a külföld támogatásáért a hazáját tudatosan eláruló végtelenül aljas társaság hangja. Azoké, akik egy rendes országban rácsok mögül nézik a világot.

Érdemes elolvasni a témában: Nyíri János: a baloldal antiszemitizmusa

2007.03.04

Tegnap Visegrádon az ország rendszerváltó erői megalakították a Nemzeti Koordinációs Testületet. A tagok elfogadtak egy közös 12 pontos követelést is. Meghívott ugyan valaki, de végiggondolva a dolgot az utolsó pillanatban végül úgy döntöttem nem megyek el. Az utóbbi időben annyi bizalmatlanságot láttam már, hogy úgy éreztem, hogy ha eddig  nem törekedtem arra, hogy mikrofonhoz jussak, most sem lenne szerencsés, pláne úgy nem, hogy egyébként sem volt témája a gyűlésnek az, amiről én beszélni szerettem volna. Örülök azonban, hogy legalább közös platformra jutottak az erőink. A 12 pont tartalmát még nem ismerem.

A blokad.cjb.hu megszűnt, az ajánlóból kiszedtem.

Mindenki az új MSZP-s szóvivő,  Demcsák Zsuzsa seggével van elfoglalva, ami elnyomja a híreket.

2007.03.02

A Magyar Honvédség utolsó pillanatai
Törölték a hadrendből az utolsó magyar harckocsizó zászlóaljat is.

Gyurcsány belendült

Gyurcsány először a néhány nappal ezelőtti MSZP kongresszuson árpádsávozott és antiszemitázott, majd hétfőn reggel az állami televízióban vádolta meg Morvai Krisztinát azzal, hogy a jogásznő antiszemita. Ezek után a Times-ban is kifejtette hogy húúú,  de nagyon dúl nálunk az antiszemitizmus.

Az, hogy Gyurcsány most ezzel aduásszal jött elő és ilyen intenzíven, azt jelenti, hogy a süllyedő hajón tartózkodó patkányok érvrendszerével próbálkozik, hátha bejön. Mellesleg ő, aki most antiszemitázik, ma is egy zsidó családtól kétszeresen elrabolt villában lakik. A villát annak idején először a nyilasok vették el a tulajdonosától, másodszor pedig a szovjet szuronyok segítségével államosították Apró Antal számára, akinek az unokáját vette el Gyurcsány feleségül. Azt az unokát, akiről eddig úgy tudtuk, hogy csak bolgár. Most már kiderült, hogy zsidó is. Azzal meg már önmagát minősíti a pojáca, hogy az interjúban Orbán Viktorról azt mondta, hogy úgy néz ki mint egy falusi Elvis Presley.

Konrád György az antiszemitázásra hirtelen előbuggyant valamelyik marihuána-füstös gyűlöletgödörből, és persze rögtön tövig benyalt kedvenc miniszterelnökének. Díjmentesen.

Előre megírt érvek Bajnainak.
 


 


Az eseményekkel kapcsolatos linkeket  erre az oldalra helyeztem át és ott is gyűjtöm tovább.

A blogról archívumot csinálok, az oldalt pedig megszüntetem annak elkészülte után.

 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.