nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Linkajánló vegyes                                                                                     Frissítés:  2013.08.30

Barátaim oldalai


Vegyes ajánló

Érdekes linkek különböző témákban


Ezen az oldalon olyan webhelyek, cikkek, és alkotások linkjei lesznek találhatóak, melyek közérdeklődésre tarthatnak számot, vagy valamiért fontosnak találom őket. Már régóta gyűlik a lista, az egyes részekből később folyamatosan új oldalak készülhetnek. Ilyenek eddig az egészség és a tudomány rovat ajánlói.


Ezt nézd meg!

Zeitgeist: The Movie (Korszellem)
Egy 2006-os korszakalkotó film, melyet mindenkinek látnia kell! (A film magyar felirattal is megtekinthető, keress rá a neten.) Ugyanitt nézheted meg a folytatást,  a Zeitgeist: Addendum (Adalék) c. filmet, és már elkészült a harmadik rész is, melynek címe: Moving forward. (Előrelépés) A filmek magyarul (némelyik szinkronizálva) is elérhetőek a youtube-on és más videószolgáltató szervereken.
  Megjegyzésem: A Korszellem-et és a hasonló filmeket is emberek alkották. Amit pedig ember alkot, azt sosem szabad abszolút igazságnak, egyedül követendő példának beállítani. A Korszellem is számtalan igazságot pedzeget, de csak akkor kapunk igazán reális képet a benne látott témákról, ha józan ésszel, nyitottan, de kritikusan fogadjuk magát a filmet is. Ha a többség ugyanazzal a sablonos látásmóddal, ugyanazokkal a meggyőződésekkel, félelmekkel és reményekkel veti bele magát a Korszellembe, mint amivel ma él, könnyen előfordulhat, hogy végül csak egy újabb csapdában találjuk magunkat. Pedig a cél pont az ellenkezője.

Mi a csudát tudunk a világról?
A világ nem pusztán annyi, mint amennyinek látszik. A film tudományosan magyarázza az Univerzum  működését, mégpedig olyan módon, ahogy eddig nem is gondoltad volna.
"Azt hiszed, hogy mindennap ugyanarra a munkahelyre kell bemenned, ugyanazokat a tevékenységeket végezned, ugyanazokat a gondolatokat gondolnod, ugyanazokat az érzéseket érezned? Hát, gondold át újra!" Könyv formában is kapható. (A szinkronos változatnak, ami a youtube-on is megtalálható, valamiért gyárilag nincs hang az elején kb. másfél percig. Ha valaki otthon van az angolban, annak itt az eredeti.)
A filmnek szintén van folytatása.

Messages From Water Crystals
Dr. Masaru Emoto csodálatos felfedezése, hogy a víz információt hordoz. A víz azt mondja, hogy nézzünk magunkba. "Ha a gondolataink ezt képesek művelni a vízzel, képzeld mit tudnak tenni VELÜNK!" Torrent
Egy másik film, ami ugyanerről szól, itt nézhető meg magyarul.

A Titok (The Secret)
Ez az a film, amihez nem fűzök kommentárt. Mindenki gondolja végig a saját eddigi életét a filmben látottak alapján. A többi pedig rajta múlik. A film és a könyv magyar kiadását nem ajánlom! Az eredeti változathoz feliratot is készítettem, mert ami a neten volt, nem tetszett. Hogy miért nem, arról részletesen írok ezen az oldalon, ahol megtalálsz mindent ezzel kapcsolatban.

V, mint Vérbosszú

"Az embereknek nem volna szabad félniük a  kormányuktól.
A kormánynak kéne félnie tőlük!"  

V, mint Vérbosszú. Egy film amit nem szabad kihagyni.
Én a 2006 októberben történt rendőri vérengzés után  láttam, melynek kapcsán számos a filmben megfogalmazott gondolat hagyott mély nyomot bennem.


Nyisd ki a szemed!

Zsigerbeszéd
Egy 13 részes szabadon letölthető filmsorozat a fenntartható fejlődésről

rrr100.wikispaces.com
Nagyon fontos webhely a bankok pénzteremtéséről. Nem csak pénzelméletet, az adósságot, és az amögött rejlő okokat magyarázza, de a lehetséges megoldást is felveti.
A bankok szemfényvesztése a pénzteremtés = parazitizmus.
A webhely részletesen leírja, miért nem jutunk ötről a hatra. 

www.falura.hu
Kicsit csúnya, de informatív honlap a pénzteremtésről.

www.ezvankiado.hu
A sajnos már elhunyt Szűcs Karcsi alapította Ez Van Kiadó által kiadott könyvek a világot érteni és látni igyekvő emberek nélkülözhetetlen információforrásai. Napjaink legfontosabb könyvei közé tartoznak.

Titkos Tudás Tárháza - merj gondolkodni! A Titkos Tudás Tárháza. Itt aztán van mindenféle érdekesség, 
Atlantisztól a spamcsapdáig. :) A viccet félretéve, ez a webhely sokkal kevesebbet mutat elsőre, mint amennyit magában rejt. Annyit azért elárulok, hogy a Gyűjtemények kategóriában érdemes körülnézni.

Ted Pike: Egy másik Izrael
Egy egyike azon filmeknek, amit mindenkinek meg kéne néznie a tisztán látás végett.
Amerikaiak számára készült, de a tartalma általános érvényű. A magyar filmmegosztó hálózatokról gyakorlatilag azonnal törlik, ott kevés az eséllyel találod meg. A külföldiekről viszont nem tudják eltüntetni, mert azonnal fölteszik újra. Legutóbb pl. itt volt fellelhető az első rész. A többit felhozza rendszer, ha ez még a helyén van.

Sicko
Mi lenne várható egy privatizált egészségbiztosítási rendszerben?
Film az amerikai biztosítási rendszer működéséről.

Fahrenheit 911
Michael Moore sokat vitatott, egyben sokatmondó filmje.

Loose Change 911
A szeptember 11 hazugságról. TorrentMagyar felirat.


Móka, animáció

Bruno Bozzetto animációi mindig is a kedvenceim voltak. Annyira AZ EMBER-ről szól, hogy az már fáj. Madáchnak, ha élne, biztosan tetszenének Bozzetto alkotásai. Legismertebbek talán a flash alapú animációi. Ha valaki sírva akar nevetni, vagy nevetve sírni, érdemes megnéznie őket. Mivel ezek elérhetősége megszűnt Bozzetto honlapján, néhány kedvencemet megkerestem nektek:

Europe and Italy (1999) 
Yes and No (2001)
Adam (2002)
Life (2003)
Olympics (2003)
Neuro (2004)
Mr. Otto in 17 (2004?)
Female and Male (2005)
Freedom (2005)
Il bello della differenza (2006)


Corporate Dummy
A globalizmus rabszolgái. Nem ez a címe, de ez jutott eszembe a Mindistortion.net-en napvilágot látott alkotásról. Az életüket értelmetlenül leélő hajtós emberekről szól a klip. A címét lehetetlen jól lefordítani, mert a "dummy" kifejezés nem csak gondolkodni képtelen (teszt)bábut jelent, de szinonimája is az ostobának. (Német vagy angol nyelvtudással élvezhetőbb, de a képi megjelenítés is szemléletes.)

A Fekete Macska
Szerényen, csak a világ legjobb képregényének hirdeti magát. :) Személy szerint minden hónapban találtam rajta pár karikatúrát amiken jót szórakoztam. Aztán elkezdett fáradni a rajzolója, végül 2008 augusztusában leállt vele. Saját bevallása szerint a fekete macska megdöglött. Az archívumot viszont mindenképpen érdemes megnézni, ha valaki még nem látta.

Nem vagyok egy macskarajongó, és nem csak azért, mert a madarakat jobban kedvelem, hanem mert allergiás vagyok a szőrükre. De ezek a videók olyan jópofák, hogy nem álltam meg, hogy meg ne osszam őket:

Beszélő macskák
Két egymással beszélő macska  és ugyanaz (angol) szinkronnal :D

Gyurcsány bukása
Régi, de igen humoros video.

Bullshit generátor
Az angol "bullshit" kifejezés nem pusztán "bikaszart" jelent, hanem a szándékos mellébeszélést, hosszúra nyújtott üres rizsát, és zagyvasággal telt hazugságot is ezzel a jelzővel szokták illetni. Korunkban jó hasznát lehet venni céges értekezleteken és a sznobok közötti csevely során egy bullshit generátornak. Jellemző az Egyesült Államokra, hogy sokan voltak olyanok, akik hasonló programok segítségével diplomáztak le a tengerentúlon, míg egyszer valaki rá nem jött a turpisságra.

Filozófia, igazságkeresés

Egy a Gondola.hu-n megjelent sorozat:

Bevezető:
Egy kecsekepásztor elmélkedése elé

Én most itt vagyok. Elmélkedés.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 A.J. Christian honlapja
Elkezdtem olvasni az egyik könyvét, aztán néhány oldal után úgy döntöttem, hogy amíg a saját gondolataimat nem írom le, nem olvasom tovább, mert nem akarom, hogy befolyásoljon. 

A tűzjáró - Vörös Ákos, aki sétál az izzó parázson
Azt mondják, egyszer minden kereső megpróbálja.
 
Gaia - változó világ

Worldometers.info
Elgondolkodtató számok a világból.

Delfinek mészárlása a Dániához tartozó Faroe szigeteken (Video) 
És még minket marasztalnak el a libatömés miatt! Dánia és Európa, de egyben a világ szégyene is az a mészárlás, ami a Faroe szigeteken történik. Egyike azon dolgoknak, amiért szégyellem magam, hogy az emberi fajhoz tartozom. Hasonló mészárlás folyik Kanadában, ahol bébifókákat gyilkolnak halomra baseball-ütőkkel, sportból. A japánok tovább pusztítják a bálnákat és a delfineket, a túlhalászat miatt pedig egész fajok halnak ki a tengerekből. Ha nem hagyjuk ezt abba, mi  sem érdemlünk mást, csak pusztulást. 
Az MNO cikke erről.

2007.09.17 Megnyílt az Északnyugati átjáró
A globális felmelegedés hatására kiolvadt így újra járható az Európa és Ázsia közötti legközvetlenebb hajózási útvonal. Az elmúlt 10 évben éves szinten átlagosan 100 000 négyzetkilométerrel csökkent a jég által birtokolt terület. A kutatók szerint akár már 2040-ben teljesen eltűnhet a sarki jég.

2007.07.12 Egzotikus pókfaj támad Brassóban A Fekete özveggyel (lásd az előző hírt ebban a kategóriában) együtt emlegetett pókfajta is az USA-ban őshonos, és eddig csak mediterrán környezetben fordult elő.

2007.07.06 Fekete özvegyek lepik el a Román tengerpartot
Na, oda is megérkeztek a globalizmus és a globális felmelegedés ajándékai. Fekete özvegyek eddig csak a mediterraneumban, így pl. Horvátországban okoztak gondot.

2007.06.22 Belehalunk, ha kihalnak a méhek (Gondola)
A méhek reagálnak elsőként a környezeti változásokra. Azzal, hogy kipusztulnak.

Miközben megoldhatatlan társadalmi gondokon vajúdunk, a Földet bolygó lakhatatlanná válik alattunk. Hogy az ember-e az , mely felelős részben vagy egészben a felmelegedésért az vitatott. De az ember és a Föld diszharmóniája, az ószövetségi tanokból és a felvilágosodásból kialakult anyagelvűség következménye az a földi pokol ami felé tartunk. Játszadozzatok el az ábra alján álló évszámmal, vagy bökjetek rá a "video" feliratra.

2006.11.14 WWF: A klímaváltozás miatt szenvednek a madarak.
Kihalhat a madárfajok közel 40 százaléka Európából, Észak-kelet Ausztráliából pedig a fajok 3/4-e a globális felmelegedés miatt.
Kapcsolódó: A klímaváltozás miatt költöznek a madarak

Korunk

Amikor a nyolvanas évek közepén hosszabb ideig az USA-ban éltem, feltűnt, hogy milyen szervezetten és reklámozottan folyik az adománygyűjtés. Nem kellett hozzá túl nagy matematikai tudás, hogy rájöjjek, itt valami nagyon nagy átvágás folyik.  Ha összeadom a reklámok és a direktmarketing költségeit, majd figyelembe veszem, hogy mennyi emberre van szükség egy ilyen kampány kivitelezéséhez, és az előbbi összeghez hozzáadom az ő fizetésüket is, akkor jó esetben is csak morzsák maradnak arra a célra amire azt az adományozók eredetileg szánták. Később itthon is észrevettem, hogy ugyanazzal a módszerrel kezdtek el kéregetni egyes alapítványok üzletszerűen, a pénz viszont rendszerint eltűnt. Egy ideig készültem írni ebben a témában, de végül idő híján nem került rá sor. Itt egy kis szelete annak, amiről írni akartam. Kötelező olvasmány!

2007.10.19 Schwarzenegger a buzik kormányzója
2007 október 12-én Arnold Schwarzenegger olyan törvényjavaslatokat hitelesített aláírásával, amelyik szerint minden oktatási intézmény, az óvodák is, ötéves kortól kötelesek a szexuális ferdehajlamot, mint természetes emberi hajlam tanítani.

2007.08.07 Izraeli cég teszi zsebre a jótékonysági adományok 95%-át.
A 80-as évek közepén az USA-ban láttam, hogy mi zajlik az adakozók pénzével, majd itthon is észrevettem, hogy egyes alapítványok üzletszerűen kéregetnek, de amikor valaki hozzájuk fordul valaki segítségért, elhajtják. A pénzek pedig eltűnnek. A fenti linken ennek a témának egy kis szeletéről olvashatsz. Aki adakozni szokott, annak kötelező olvasmány! Pláne, hogy gyakorlatilag az égvilágon SEMMI sem változott ezen a téren.
Az Echo TV készített egy műsort a SAZ Dialog Agentur Kft.ről Nonprofit átverés címmel, de később leszedették a youtube-ról.

2007.07.25 A gyermekek fele nemi erőszak áldozata Indiában

2007.03.13 A nyomor vámszedői
Bankok biztatják a nyugdíjasokat hogy életjáradék fejében adják el az ingatlanjaikat.
Dr. Csath Magdolna leírta helyettem amit erről gondolok.

2007.03.18 Beismerte tévedését a Brit liberális lap  Bebizonyosodott, hogy a marihuana korántsem olyan veszélytelen, mint azt állították. Persze nem is a Hírszerző cikkét olvashatnánk, ha a végén nem jutna szóhoz a Kendermag Egyesület vezetője...

2007.01.19 Nagy Britannia: Átlátnak a járókelők ruháin. Minden emberről adatbank készül. 

Mi történik Dél-Afrikában? Egy a Gondola.hu-n 2007-ben megjelent négy részes sorozat. Első rész.  Második rész.  Harmadik rész.  Negyedik rész.

Harapós női nemiszerv a nemi erőszak ellen

Abortuszhelyzet
Bár Magyarországon csökken az abortuszok száma, 100 élveszületésre még mindig átlagosan 50 abortusz jut. 20 év alattiak között 100 születésre pedig 90(!).

2006.12.12 Újra sasokat mérgeztek

2006.12.01 Kábítószer, alkohol - a lányok utolérik a fiúkat...

2006.10.26 Miért nincs mobilom?
Egy aktualitását sosem vesztő cikk: érzések, érvek a mobilok ellen.

2006.08.10 Egy cikk bor ügyben: Is it time for McWine?

2006.05.30 Pedofil párt alakul Hollandiában

2006.05.17 Norbi rúdja mákos túrógolyóval 
A cikk nyelvezete nem éppen szép, de a mondanivalóján ez nem változtat.

2006.04.20 Bush fenyegetőzik: akár atomcsapással is képes eltörölni Iránt a föld felszínéről. Szaddam Husszein elkezdte Euróért árulni az olaját, megtámadták.
Ugyanezért szúrja a szemüket Irán is, mely már jó néhány éve azon fáradozik, hogy Teheránban egy harmadik olajtőzsdét hozzon létre a new yorki és a londoni mellett. Az olajat itt sem dollárért, hanem Euróért lehetne megvenni. Ez a dollár árfolyamát az ásóbéka szintje alá passzírozná be, és az amerikai gazdaság komoly problémákkal nézne szembe. Már évek óta cikkeznek erről a nyugati médiában. Magyarul itt olvashatunk róla. Elemzők szerint az amerikai gazdaságot jelenleg túlzott fogyasztás jellemzi, és a hitelekre, a magas olajárra, és a bankóprésre támaszkodik.

Karesz végakarata
Hallottál-e arról, hogy a kilencvenes évek eleje óta folyamatosan nő a drog túladagolásban meghalt 18 és 30 év közötti fiatalok száma? És hogy a középiskolásoknak több mint a fele kipróbált már valamilyen - a komoly szerek előfutárának tekinthető - könnyű drogot? Kareszről, akit 21 évesen a drogok  tettek tönkre végül film készült minden fiatala számára. A youtube-on megnézhető. Itt az első 10 perc, a többit felhozza mellette a youtube.

2005.02.31 Még a holtakat is beperli a RIAA

Történelem, irodalom

Drezda elpusztítása volt az igazi holokauszt (2007.02.12, Gondola)

Hazugság volt a Nagy Októberi Szocialista Forradalom

Solohov, a korszakos irodalmi csalás

Benjamin Freedman beszéde 1961-ből
Benjamin H. Freedman a XX. század egyik legérdekesebb egyénisége. Zsidó családban nőtt fel és zsidó vallás szerinti nevelésben részesült. Sikeres üzletember is volt, ő lett a Woodbury Soap Company cég egyik tulajdonosa. Tanúja volt és bizonyos fokig közvetlen résztvevője azoknak a politikai és pénzügyi manipulációknak, amelyek elősegítették a kommunizmus hatalomra kerülését és Izrael, mint cionista állam létrehozását, valamint az amerikai politikai élet és tömegtájékoztatás zsidó hegemónia alá kerülését. Mint a zsidó érdekek képviselője bejárása volt az Egyesült Államok hét elnökéhez. Személyesen ismerte Bernard Baruchot, Samuel Untermyert, Woodrow Wilsont, Franklin Rooseveltet, Joseph Kennedyt, és John F.Kennedyt, és korunk sok mozgatóját. A zsidó történelemben és kultúrában szerzett jártassága és kutatásai eredményeként arra a meggyőződésre jutott, hogy a zsidókra és a judaizmusra vonatkozó közkeletű elképzelések részben tévesek.
  Életének fontos mozzanata, hogy 1945-ben szakított a judaizmussal valamint a szervezett zsidósággal, és áttért a katolikus hitre. Élete maradékát és nagy vagyonának jelentős részét, legalább 2.5 millió dollárt az Egyesült Államokat beborító zsidó zsarnokság fölfedésére fordította. Freedman tudta hogy miről beszél, mert a zsidó szervezetek legmagasabb szintjein is ismerős volt, melyeknek célja a nemzetek fölötti hatalom elnyerése volt. Freedman ezen beszédét 1961-ben egy hazafias közönség előtt tartotta a Willard Hotelban Washington D.C.-ben, a Conde McGinley féle hazafias újság, a Common Sense rendezésében. A rögtönzött beszéd üzenete aktuálisabb, mint valaha.


Magyarország archívum (szünetel)

2008.05.28 Vona Gábor nyílt levele Orbán Viktorhoz

2008.03.06 Amerikai titkos lobbi parancsára kellettek a magyar "reformok"
Orbán is támogatta.

2008.02.16 A politikai helyzet elemzése, hogy mindenki tisztán lásson
A Gyurcsány korszak teljes értékelése 

2007.07.29 Egy kétrészes cikk a Magyar Jelenből:
Vérgyilkosság, zsidók, titkok, döbbenet. (Első rész)
Vérgyilkosság, zsidók, titkok, döbbenet. (Második rész)
Tánczos Gábort annak idején elítélték Zsófi meggyilkolásáért, pedig lényegében semmilyen bizonyíték nem szólt ellene. Az eset kapcsán annak idején már megjelentek írások erről, de ez a kétrészes cikk részletesen végigmegy a bizonyítékokon. Aki végigolvassa a cikket annak egyértelművé válik, hogy nem Tánczos volt a tettes, hanem a Tiszaeszlári eset ismétlődött meg.

2007.07.16 Kisebbségi magyar sors Hajdúszoboszlón - Románia terjeszkedik

2007.07.04 Rabszolgákat börtönbe?
A VPOP a józsefvárosi kínai piacon egy konténerbe zárva vietnámi rabszolgákat talált.
Eljárást indított ellenük, mert hamis címkék felvarrását végezték azoknak akik oda bezárták őket. Döbbenet. Akár az elbújt hírek közé is betehettem volna ezt, annál is inkább, mert egy "Szélsőközép" nevű blogban akadtam rá, nem egy híroldalon.

2007.06.18 Dr. Drábik János bécsi felszólalása a Stephans Platz-i tüntetésen
Drábik János Bécsben elmondott beszéde az egyik legjobb összefoglaló a helyzetünkről, amit mostanában olvastam.

2007.06.16 Hogyan maradhatunk tudatlanok a hun-magyar kapcsolat kérdésében? Az MTA visszautasította a hun és a magyar nyelv kapcsolatát kutató mongol professzor előadásának magyarországi megrendezését.

2007.05.12 A magyar zsidóság vezetői hatszor kérjenek bocsánatot a magyar nemzettől! Kobzos válasza Gyurcsány Zéró Tolerancia kiáltványára.

2007.05.10 A Győzelem Napja, május 9, avagy mit is ünnepeltek Gyurcsányék?
A választ Sárközy Csaba adja meg az elemzésében.

A Sólyom-dosszié I. II. III. IV.
Ha teljes képet akarsz Sólyom Lászlóról. Sajnos a sorozatot nem folytatták, de így is elég sok minden kiderül belőle.

2007 Május elseje (Videó)
Készítsd elő a sört és a pattogatott kukoricát majd dőlj hátra! Ez Magyarország népének 
azon része, akik 2006 után is még Gyurcsányt akarták és éltették, és fogalmuk sincs mit ünnepeltek május elsején! A filmhez ajánlom Francis Fukuyama: A történelem vége és az utolsó ember c. művét. (Európa könyvkiadó, 1994)

Nyiri János: Én mint zsidó
A cikk a holokauszt napon íródott. Hát így is lehet. (Megjegyzem a számokkal folyamatosan bajban vagyok. Apáink még 200 ezerről beszéltek. Nekünk már 400 ezret tanítottak. A 80-as években, szinte egyidőben a 6 milliós szám megjelenésével (amit szintén a a háború óta növeltek folyamatosan) kezdték mondani a 600 ezret. Próbálkoztak egyébként 800.000-rel is.)

2007.02.20 Titkosügynökök hálózata uralkodik Magyarországon - az utasítás már megint Moszkvából érkezik.  (Hirszerzo.hu)

2007.02.20 Napvilágra került egy eredetileg 2017-ig titkosított anyag, melyből kiderült, hogy a ballib kormány ázsiaiakat akar betelepíteni az országba. Először annyira valószínűtlennek tűnt, hogy alig akartam elhinni de aztán elolvastam a teljes anyagot. Az aláhúzott részeket ajánlom elolvasásra, különösen a 3, 4, 26, 28, 29, 32, 39. oldalakon.

2007.01.26 Bemutatták a globalizmus fegyverei sorozat első tagját! (Gondola)

GÁZ VAN!
"Negyven évre elegendő gázvagyon rejtőzik a Makói-árok mélyén! A 600 milliárd köbméteres készlet soha nem látott bevételekhez juttatná a koldusszegény magyar gazdaságot! Megmenekültünk! - kiálthatnának fel az emberek... ha a gázkincset nem játszották volna át kanadai kezekbe. De átjátszották."
A Demokrata 2007/3-as számából való cikk a makói gázvagyonnal kapcsolatban.
Kötelező olvasmány!

Mi van a MIÉPPEL?  Rozgonyi Ernő a pártban történtekről.

Emlékeztetőül Gyurcsány mondásaiból (Fusz)
Egy újabb duma: "Menni kell dolgozni kell. Nekem is dolgozni kell." - mondta Gyurcsány romáknak alsóvadászon. Video erről

Nagy Attila: Elhallgatott kérdések

2006 december. A kommunista zsidók százszoros nyugdíjai (Hazankert.com)

Siklósi András: Mentsük meg együtt hazánkat, Magyarországot!
Elhangzott 2006 november 25-én Szegeden

2006.11.22 Az MSZP halálpárti orvosairól (Goldola)

Gyurcsány_lekonyuló_karlendítese (Falanx, archív)
Mindenki ismerte, ahogy Gyurcsány, amerikai módra a himnusz közben a szívére tette a jobb kezét. Ez nem más mint a klasszikus karlendítésnek egy megváltoztatott formája. Megjegyzendő, hogy a cikk állításával szemben a függőleges karral való üres jobb tenyér felmutatása nem a rómaiaktól, hanem a pártusoktól származik és vélhetően már jóval korábban is használatban volt az egész szkíta világban. Ez azonban semmit nem von le az írás értékéből.

2006.09.15 Pálffy István rádiós jegyzete (MP3)

2006.07.21 Hazugságok szárnyán (Gondola)
Egy hosszú cikk egy új könyv kapcsán.

2006.07.04 Miért lehetetlen az MSZP-s reform - avagy mire elég az antifideszizmus (Gondola) Egy kiváló helyzetértékelés 2006 júliusából, mely még mindig tanulságos.

2006.06.26 Miniszteri utasításra döntötték le Johan Béla szobrát.  (MNO)
Az áruló Károlyi Mihály szobra áll a Kossuth tér szegletében még mindig. Szerencsétlen Johan Bélát meg ledöntötték, mert a Mazsihisznak nem tetszett. Az, hogy még az Origo már három évvel ezelőtt megírja, hogy az egész ügy Johan Bélával kapcsolatban koncepciós, nem számít. A Magyar Narancs és néhány "történésznek" mondott mocsok szava a döntő, nem a tények. ( Johan Béla rövid életrajza )

2006.06.22 Lesz Vegas? (Heti Válasz)

2006.06.19 A Kádárizmus rehabilitálása folyik  (Gondola)

2006.06.04 A tolvaj nem szereti az államot
Lovas István jegyzete a Magyar Rádióból.

2006.06.01 Lopásért ítélték el Mészáros Tamást (Kuruc.info)
Évek óta kering az interneten néhány dokumentum, amely az ismert kriptokommunista újságíró, Mészáros Tamás ifjúkori "botlásairól" számol be. Konkrétan enyv ragadt a kezére szegénynek. Az ATV, a Népszava és a 168 óra "sztárja" mára az erkölcsi mércét meghatározók egyik prominensévé avanzsált, aki - elhallgatva és nem megbánva elkövetett bűntetteit - e múltjában fellelhető sötét foltok ellenére ítél meg másokat nap mint nap.

2006.05.28 Lovas István: Rasszista SZDSZ (Kuruc.info/MR, Vasárnapi Újság)

2006.04.21  Aki nem érti, hogy az MDF hogyan jutott be a parlamentbe, hogy mi a fenét keresnek Schmuck Andor és társai a pártban, és hogy egyáltalán hogyan kerültek oda, az olvassa el ezt a cikket, melyből világossá válik, hogy Dávid Ibolyáék merre mennek, miért s mennyiért. További cikkek a témában: 1 2

2006.04.21 A baloldaltól nem is várhattunk mást: a belügyminisztérium orosz(!) megfigyelőket hívott meg a választások felügyeletére, akik persze szívesen jönnek hozzánk tanulmányútra. Ennyi fajta csalási ötletet a világon sehol sem találnak egy helyen.

2006.04.19. Magyarországon törvényes a kékcédula.
A Rytkó-féle vörös OVB szerint legalábbis az.

2006.04.14 Orbán és Csurka hattyúdala (Kuruc.info)

2006.04.05 Soros György befolyásolni akarja a választásokat? (Hungaria.org)

2006.04.03 

"...és mi itt választottunk utat magunknak!" - mondta Gyurcsány Ferenc a volt Népköztársaság útján.

"...és az MSZP-re kell szavazni, mert az MSZP az egyetlen párt, mely az elmúlt 16 évben sosem tagadta meg magát!" - Lendvai Ildikó ugyanott.

Hmm. Milyen igaz! Elég csak a baloldali képet megnézni.  Erre olyan büszkék?

"Magyarországon mára az IGEN és az MSZP összekapcsolódott, reméljük, hogy ez így is marad." - Hiller István másnap.

Az MSZP voksai:
A nép által választott köztársasági elnökre NEM!
Magyarok kettős állampolgárságára NEM!
4 évig minden ellenzéki javaslatra NEM!

Önmagukra persze IGEN.

(kép: stana.hu)

2006.03.31 Egy hiteles ember - film Gyurcsány Ferencről
A Fekete Doboz kirukkolt egy filmmel Gyurcsány Ferencről. Az első néhány perc megtekintése után sokkal többet sejtettem ki belőle. Bár számomra sok újdonságot nem tartalmaz a film, de azért minden szocival megnézetném.

2006.03.22 Orbán Viktort megfenyegették, hogy elrabolják a gyerekeit és megölik, ha nem hagy fel a politizálással. A baloldal a hazugságok mellett így készül a közelgő választásra.

2005.10.10 Csőbehúzás (E-Ido.com)

2005.09.29 Apró-Dobrev klán a kormányfő hátterében (Hungaria.org)

2005.08.04 Halálra ítélt kínai bűnözővel üzletelt Medgyessy (Lakatospal.hu)

2005.05.26 Most a Tanácsköztársaság napjait éljük: az 133 napig tartott  (Turkevi.jss.hu)

Ein folk, ein reich - Párhuzam (Flash animáció)

Best of Gyurcsánycsomag (videó)

Gyurcsány: El lehet menni kérem Magyarországról! (videó)

Gyurcsány: Nagy a jólét (videó)

Csak a tények végett, mert nem tisztem védeni Kövér Lászlót:
Annak idején úgymond keresztre feszítették Kövért az úgynevezett "köteles" beszéde miatt. De mit is mondott valójában? Itt van az eredeti anyag. (mp3)

Elbújtatott hírek

2007.09.15 Kertész Imre háborús bűnös?

2007.07.16 A kóser állatvágás kegyetlenségei (csak erős idegzetűeknek)

2006.12.04 Két évet kaphatnak Bush hazugságát leleplező Dánok.
Ez csak egyetlen példa arra, hogy az összeesküvés NEM elmélet.

2006.06.22 Bush eredetileg Kijevbe ment volna  
 

EU és a világ

Milyen is valójában az Európai Unió?

A luganói tanulmány
Hová vezet a globalizáció? Kötelező olvasmány!

Társadalom

NEOKONOK (sorozat)
   1. A puritánok
   2, A rend és a Marxizmus kapcsolata
   3, A háború-tekercs programja 
   4, Jogos önvédelem
   5, Mit kell tennünk?

Ryszard Kapuscinski: Micsoda világban élünk?
"A demokrácia annál törékenyebb, fogyatékosabb és felületesebb, minél alacsonyabb a társadalom kulturális színvonala. A kulturált társadalom az erős demokrácia előfeltétele. Ha tehát valaki azt mondja, hogy ő a demokrácia élharcosa, ugyanakkor megnyirbálja az oktatásra, tudományra és kultúrára szánt kiadásokat, az képtelenség, ezt a logikában contradictio in adjecto-nak, önellentmondásnak hívják."

Kettős mérce

Aki nem zsidó, az pusztuljon
Az izraeli hadsereg gyakorlata. (2009.03.25 Kitartas.hu)

Képesek vagyunk ezt megérteni?
Én inkább azt kérdezném, hogy miközben már lassan naponta emlékezik meg a nyugat a sosem volt holokausztról, hogyan képes nézni ami a palesztinokkal folyik?

Megbékélés, vagy térdrekényszerítés? (2007.05 Hazankert.com)

A zsidótörvények igazi okai 2007.05.08, Mariaorszaga.hu

Adatok az izraeli népirtásról (független, angol nyelvű webhely)

Israel Shamir honlapja
Shamir orosz zsidó családból származik, 1969-ben költözött Izraelbe. Azon kevés zsidó értelmiségi közé tartozik, akik ellene vannak a zsidókkal, és Izrael politikájával szemben alkalmazott  kettős mércés hozzáállásnak. Honlapján számos érdekes írást olvashatunk magyarul is. Még 2001-ben írt egy cikket A Deir Jasszin-i mészárlás címmel. Ez nincs fönt a honlapján, az írás fordítása 2006.12.30-án jelent meg. A megjelenés helyéből (kitartas.hu) lehet következtetni Shamir pártatlanságának a fokára. Ő volt az egyik zsidó, aki részt vett az Iráni holokausztkonferencián.

Már elkopott a lemez 2007.04.17 Hazankert.com

A miniszter úr figyelmébe! 2007.04.13 Hazankert.com

Megöltük Jézust, titeket is megölünk! 2007.02.17

Hebroni zsidó telepes: Megöltük Jézust, és büszkék vagyunk rá! 2007.02.06

Zsidók vertek össze egy pakisztáni fiatalt vallása miatt. 2006.11.06

Emberkísérletek Izraelben 2006.10.11

Helyszíni jelentés az Iráni holokausztkonferenciáról

Irán holokausztkonferenciát rendez 2006.06.30

Solomon bosszúja - A 86 éves tömeggyilékos álnéven, Tel-Avivban él 2005.02.07

Képek Libanonból, csak erős idegzetűeknek.

Izrael uránium alapú fegyverekkel bombázta Libanont.
(Emlékeztetőül: Izrael elsősorban polgári célpontokat támadott, civilek lakta területen.) 

Mocskos gazember mindenki, aki el meri ítélni Izraelt a tömegmészárlásokért!

A láthatatlan zsarnokság
Az Egyesült Államokban, 1976-ban Walter White a Western Front nevű szervezet vezetője interjút készített a 29 éves Harold Wallace Rosenthal-lal, aki akkor Jacob K. Javits new yorki szenátor mellett adminisztrációs segédként dolgozott. Nevezett szervezet már nem létezik, és e két személy is elhunyt. A beszélgetés szövege történelmi dokumentum.
Megjegyzem két olyan elnök volt, amely a bankjegynyomtatást vissza akarta venni állami kézbe. Lincoln, és Kennedy. Mindkettőt megölték, mielőtt megtehették volna.

Magyarellenes közbeszéd
Gondolatok az "Antiszemita közbeszéd Magyarországon 2002-2003-ban" című könyv kapcsán. (Havi Magyar Fórum, 2004. augusztus.)

Elég az Árpád-sávos zászló gyalázásából!  Kuruc.info 2007.11.28

A szvasztika-hisztériáról az Árpád-sáv apropóján Kuruc.info 2007.11.25

Amiről nem fogsz olvasni a Népszabadságban (Gyűjtemény a valódi Izraelről)

 
Holo

Egy hazugsággal kezdődött
Ez a radioislam.org-on megjelent anyag kötelező olvasmány minden kezdőnek a témában.

hollokoszt.wordpress.dom
Amerikai orvosi folyóirat cáfolja a holohazugságot.

Hal Turner (Turner Radio Network), 2007 június 4-én föltett a webhelyére egy dokumentum másolatát. A dokumentum a Nemzetközi Vöröskereszttől származik, akik 1973 és 1978 között a birtokukban lévő, a nácik által gondosan vezetett és a Vöröskereszt számára rendszeresen átadott halálozási adatokat vezették össze. A teljes szám ezek szerint 271.301! A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos dokumentuma szerint tehát a holokauszt nem történt meg. Az oldalról később a jobbik.net-en írtak részletesen magyarul is. (Kiegészítve 2006.06.15-én.)

Weisz néni 1946-ban született és a holokauszt áldozata

Az 1955-ben született Horn Gábor szüleit "kivitték a Duna-partra" 1944-ben.
Horn Gábor maga nyilatkozta ezt 2007. szeptember 3-án a Magyar Televízióban. Weisz néni tehát nem az utolsó a hazudozók sorában, vagy Horn Gábor spermabankból származik.

Prostikra beváltható speciális pénzt kaptak a zsidók a "haláltáborokban".

Keresztény prostik szórakoztatták a zsidókat a "haláltáborokban".

Krisztus helyét Auschwitz veszi át - Michael Hoffman nyílt levele a pápának

Nyílt levél a pápának a holokauszt-mítosz tarthatatlanságáról és keresztényellenességéről

Iványi Sándor: Zsidókra van pénz...

Újabb holokauszt-mese bukott meg


Érdekességek

Egy 11 éves gyerek egy közel fél tonnás(!)  disznót lőtt!  (2007.05.27)
Hát, én szívesebben találkoznék egy grizzly medvével...

Honnan ered a reiki?

Klaus Matefi mitológiakutató weblapja
Érdekes témákat feszeget.

A balkezesek haja másképp nő
Hogy mik nem derülnek ki!

Zsidó-cigány azonosság?
Egyre több hasonló tartalmú kutatás kerül napvilágra, újabban főleg zsidó származású kutatók tollából. És hogy árnyaljuk még a kérdést: A romák valódi eredete

Egy amerikai vélemény
Nincs rátok szükségünk...


                                        Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.