nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Akkor leszek majd otthon...                                                                                      2010.10.10

Barátaim oldalai


Akkor leszek majd igazán otthon Magyarhonban, ha majd...


Az alábbi listát nagyjából tíz éve írtam le, csak most előkerült a pendrive-om egyik rejtett zugából. Egészen biztosan tudnám még bővíteni, de ha csak ennyi megvalósulna, tudnatnám, hogy megváltozott a világ. Persze a Fidesz kormányzás kapcsán sem reménykedem egy igazi változásban. Mert pl. bár Kövér László nyáron még a Károlyi szobor eltávolítását ígérte a Parlamanent mellől, az erről szóló kezdeményezést a Fidesz végül leszavazta októberben.

Tehát. Akkor leszek majd otthon igazán Magyarhonban, ha majd...

- Hatályon kívül helyezik az 1945. évi  IX. törvényt,  ezzel együtt elbontják a szovjet emlékművet a Szabadság térről, és újra állni fog az ereklyés országzászló ilyen módon mutatva, hogy a budapesti Szabadság tér a magyar szabadság tere, nem a szovjet megszállóké.

- A történeti alkotmányosságra, és a Szent Korona tanra alapozott új magyar alkotmányunk lesz, és ezzel együtt törvénybe iktatják nemzeti szimbólumaink legszigorúbb védelmét.

- Ha a volt kommunisták valamint azok elvbarátai, rokonai, szekértolói és a polkorrektek  legalább annyira eltűnnek az országgyűlésből, hogy egy igazságos és méltányos lusztrációs törvény gondolata legalább előterjesztési szinten felmerüljön.

- Ha majd bárki akinek a felmenői a Trianon előtti Magyarországon éltek, beszél magyarul, és magyarnak vallja magát, az minden egyéb feltétel nélkül kaphat magyar állampolgárságot. (Ez az egy megvalósult.)

- Budapest díszpolgárainak listájából kiszedik a magyargyűlölőket (A lista igen hosszú: Donáth Lászlótól Kende Péteren, Kertész Imrén és Konrád Györgyön át egészen egészen a pufajkás, bűnözőket védeni kész Zoltai Gusztávig.)

- A sajtótörvény büntetni rendeli azt ha valaki nem az igazat írja, vagy mondja, de azt is, ha egy médium megengedi, hogy valakik pártos véleményterrort folytassanak betelefonálós műsor, humor, művészet, stb. címszó alatt.

- Amikor a kultúra értéket közvetít. Amikor az egészséges erkölcs, etika, és autonóm moralitás teremti a kultúrát, és az határozza meg és teremti a közízlést, nem a liberális és erőszakos kultúrmocsok s amikor nem lehet  művészeti és egyéb szabadságra hivatkozva gyalázni a magyarok nemzeti érzéseit.

- Az országvesztő vörös gróf, Károlyi Mihály szobrát eltüntették a parlament mellől, és a róla elnevezett utcákat is átnevezték.

- A VIII. kerületi, Rákosiék által gúnyból Rezső térre átnevezett Magyarok Nagyasszonya tér, és a hozzá hasonlóan csúfnevet kapott, vagy a fene nagy szovjet barátság kapcsán  átnevezett, azokat a neveket mind a mai napig viselő utcák és terek visszakapják eredeti nevüket.

- Átnevezik a Kun Béláról, Szamuelyről és egyéb bolsevista gyilkosokról és bűnözőkről elnevezett utcákat szerte az országban. És nem azért, mert valami törvény így rendelkezik, hanem mert az emberek így akarják.

- Szobra lehet Budapesten olyan nagyságoknak, mint Atilla, gróf Tisza István, vagy Wass Albert.

- Ha majd újra szabad lesz a Petőfi szobor mellett március 15-ét ünnepelnie azoknak,
akiknek 48 szellemisége a szívükben van.

- A Naftali Kraus féléket nem hogy nem ünneplik, de eleve be sem engedik az országba.

- A fővárost a valós történelmet ismerő, tisztességes, magyarságukra büszke emberek vezetik, akiknek nincs baja azzal, ha az itt lakók valahová turulmadaras, vagy olyan magyarokat ábrázoló szobrokat kívánnak állítani, akik tettek valamit a nemzetért, vagy szűkebb közösségeikért.

- Ha majd hivatalosan is megemlékezünk Trianonról, és az irredentizmust nem valami betegségnek, vagy tiltott gondolatnak vélik az emberek.

- A történelmet úgy tanítják, ahogyan az valójában történt, különös tekintettel a magyarság múltjára, valamint a XX. század történelmére, Trianontól a rendszerváltásig.

- Végre a genetika és a nyelvtudományok eredményeit nem cáfolva fogják tanítani a magyar nyelv és nép eredetét, az idióta finnugristák pedig elhúztak az akadémiáról és az egyetemekről.

- A Rákosi érában szovjet típusúra átalakított elitkáderek Magyar Tudományos Akadémiája megszűnik, és az MTA azzá válik, amivé Széchenyi István akarta. Ha megszűnik a kontraszelekció, és a saját elméleteiket abszolutizáló, magukat mindenek fölé képzelő "tudósok" zárt körű klubja helyett az MTA-ból egy pezsgő, a gondolatok és a tudományos elméletek és eredmények kicserélésére alkalmas hely lehet.

- Egyszer független, a magyar nemzet érdekében cselekvő országgyűlése és kormánya lesz az országnak. Nem szavakban, hanem tettekben.

- Ha majd a kóros és destruktív polkorrektség száműzetik az országból és mindent annak neveznek, ami, és a helyén is kezelik.

- Ha majd a rendőrség, a törvények és a bírák az áldozatokat védik minden eszközzel és nem a bűnelkövetésre keresnek kifogásokat.

- Elbontják a valójában a bitófáknak és a nyomuló szovjet tankoknak emléket állító vaskefét az 56-osok teréről és méltó emlékművet állítanak az 56-os magyar hazafiaknak.

- Amikor majd a bűn nem lesz kifizetődő. Azaz amikor a törvények, és az ítélkezési gyakorlat a büntetést az elkövetett bűncselekménnyel arányosan, az emberek igazságérzetével találkozva szabják ki. Amikor látszik, hogy a törvények mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, és egy személy, vagy párt érdeke nem állhat fölötte a többségének, vagy a józan észnek.

- Amikor a tisztességtelen, tudatosan nem igazat író médiamunkást kiveti magából a becsületes médiavilág és nem ad neki több felületet.

- Amikor a szólásszabadság gyakorlása nem a nyílt hazudozás szabad gyakorlását jelenti majd. (Lásd pl. Heller Ágnest.)


Nibiru

Frissítve: 2011. márc.17


 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.