nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Nibiru - napi Morzsák                                                                                  Frissítve: 2008.02.20

Barátaim oldalainapi
 MORZSÁK
(Aktuális politikai rágódások néhány mondatban)


Feladni nemzeti öngyilkosság, feledni botorság!


A Napi Morzsák nem blog! Archívuma nem lesz, a benne lévő "rágódások" pedig csak addig maradnak meg, amíg valamiért még aktuálisak, utána törlődnek.
2008.03.18

A mai nappal végleg eljött hát az ideje, hogy felfüggesszem a napi politikáról való publikációimat.  Én is csatlakozom azokhoz, akik felhagynak a neten történő politizálással. Úgy érzem igaza van Beckett Vladimirjának: "ha jobban belegondolok, lehet hogy nincs is szükség ránk, hisz' más is megtenné amit mi, ha nem jobban." Csak az a biztos, hogy többet tudok segíteni azzal, ha a megoldásokat keresem, mintha az elém kerülő szemetet elemzem naponta, vagy akár csak hetente. Mert szemét az akad bőven, de semmit sem érünk azzal, ha rámutatunk, hogy ott a szemét, ha nincs aki eltakarítsa.
A továbbiakban végzem a dolgomat, de már csak akkor írok, ha más nem teszi meg helyettem. 


2008.02.11

Barack
Lehet, hogy Amerika nemsokára barackot nyom a fejünkre? Barack Obama valami teljesen mást, a szó szoros és átvitt értelmében is új színt hozott a politikai palettára. A republikánus McCain ezzel szemben még dalban is elénekelte, hogy bombázni akarja Iránt, megválasztása esetén biztosan lángba borítaná a Közel-keletet Európa kontójára. A republikánusok nem hiszem, hogy komolyan labdába tudnak majd  rúgni, mert az amerikai választóknak elegük van háborúskodásból. Ebben a pillanatban tehát nagyon úgy néz ki, hogy Barack Obama lesz az USA első színesbőrű elnöke, már ha le nem lövik addig. De ahogy dr. House a sorozat egyik epizódjában lényegre látóan kifejtette: "Az elnök hivatalát nem a színe miatt hívják Fehér Háznak."  Azaz nagy változásra senki se számítson. Inkább arról van szó, hogy Obama lesz a fehérek első fekete elnöke.

2008.02.08

Iszlamizálódunk

Az EU-ba tartó török parlament tegnap fogadta el a fejkendő használatát.
Angliában meg a sariát akarják bevezetni egyesek.

2008.01.25


Mától a Morzsákban fontos olvasnivalókra hívom fel a figyelmeteket. Sokszor nem is kommentálom őket majd, hogy legyen időm a webhely többi részére. Hogy miért szűkítem le ennyire, arról rövidesen írok majd egy hosszabb cikket.

Hát ilyesmiről beszélek, amikor a Fidesz integritását, szavahihetőségét becsületét, hova tovább magyarságát kérdőjelezem meg: A FIDESZDSZ Lantosnak udvarol

Mindig is tudtam, hogy nagy az Isten állatkertje, de hogy ekkora, az még engem is meglepett:  Sieg Heil! - mondja és mutatja Pákó (videóval együtt) 

Egyszer úgy szívesen összegyűjteném Antall József gazemberségeit, mert hosszú a lista.
Amikor szóba kerül, én Antalli ökörségről szoktam beszélni Antalli örökség helyett. Már régen tudjuk, hogy a rendszerváltásnak csúfolt átmentő akció egy előre megtervezett színdarab volt, melyben Antall József főszerepet kapott: Antall volt az első szög Magyarország koporsójába


2007.12.23
Csak egy cikk:
A Gárda él és erősödik - interjú Vona Gáborral a támadásokról és a cigánybűnözésről

2007.12.18

Az álellenzék ismét elárulta magát - és az országot

Tegnap az EÜ törvény ügyében történt név szerinti szavazásra kizárólag a kormánynak volt szüksége, hogy legyűrje a renitens szocikat. Miért nem emelte fel a szavát egyetlen Fideszes sem a törvény név szerinti szavazása ellen? Ha megteszik, nyilván más eredmény született volna. Ez nem nevezhetjük egyszerűen balfékségnek.

Morvai Krisztina miért nem kezdeményezte előbb a megerősítő népszavazást?
Most ugyanis majd belekezdhet egy végeláthatatlan jogértelmezési vitába.
Egyébként meg ha Magyarországon komolyan vennék a törvény betűit, akkor Gyurcsány és még jó páran, ma börtönben ülnének. Hazánkban se szeri, se száma az alkotmány- és törvénysértéseknek balos kormányok idején. Miből gondolja Morvai, hogy az Alkotmány 26.§ (6) kivétel ez alól?

Az egészségügyi törvény körüli füstben, a parlamenti pártok villámgyorsan, az unióban elsőként ratifikálták a Lisszaboni Szerződést. Még senki sem látta, senki sem olvasta. Magyarra le sem fordítják, tehát jogvita esetén az angol értelmezés számít. A politikusoknak semmi sem drága. Az álellenzék ismét elárulta az országot, mindezt azért, hogy ne vádolhassák EU-ellenességgel. Ezek szerint a brüsszeli naplopók véleménye többet számít a Fidesznek, mint a a magyar választóké. A magyarokat ugyanis k...ra nem érdekli ha a Fidesz-t EU-ellenesnek állítják be. A Fideszt meg úgy látszik nem érdeklik a magyarok. A magyar politikát, még az állítólagos ellenzékit is nem a magyar politikusok irányítják, hanem külföldről jönnek az ukázok, hogyan kell viselkedni. Gyurcsányékat még mindig Moszkvából rángatják, miközben látszólag nyugat felé fordulva strómankodnak az oroszoknak. A Fidesz meg az USA-ból, Izraelből, Brüsszelből (ki tudja éppen honnan) kapja az utasításokat. Jól nézünk ki. Ez a világ kell nektek magyarok?!

Cikkek:

Bayer Zsolt: Néhány kedves szó fideszes barátaimhoz (Ez már Bayernél is kiverte a biztosítékot. Vajon meddig tart még ki a fideszes vonalnál? Ha ezek után marad, reggelente gondja lesz majd a tükörrel. )
A fekete hétfőnél is gyászosabb hazudozás "jobbról"


2007.11.29

Sicko

Egy film, mely bemutatja, hogy mi zajlik az amerikai, több biztosítós egészségügyben. Aki nem látta, feltétlenül nézze meg. Már alig vártam, hogy mikor teszi valaki végre föl a netre, hogy ajánlhassam. Néhány napja letölthető a Sicko c. film Kroko webhelyéről.

Ha rögtön a lejátszód indul el, szakítsd meg a letöltést. Kattints jobb egérgombbal a linkre, és válassza a "cél mentése másként" opciót.
2007.10.28

Fodor Gábor folytatja a hízelgést
Az SZDSZ egyre sűrűsödő és egyre nyíltabb dorombolására kénytelen lesz a Fidesz válaszolni, ha másért nem, a saját szavazói miatt. A Fidesz óriási csapdában van. Azt nem mondhatják, hogy rendben, koalícióra lépnek az SZDSZ-szel, mert akkor a kétharmados előnyük elenyészik a ködben, a párt pedig eltűnik a történelem süllyesztőjében. Készülnek ugyan Orbán háttérbe helyezésére, de nem akarják, hogy úgy tűnjön, mintha az SZDSZ nyomására vonulna vissza. Egyetlen egyet tehetnek, hogy a bőrüket mentsék: ki kell jelenteniük, hogy az SZDSZ-szel sem Orbánnal, sem pedig Orbán nélkül nem köt majd koalíciót a Fidesz. Ha nem teszik ezt meg minél hamarabb, akkor nem csak a választók fognak elgondolkozni ezen, hanem a KDNP-sek is, akik között nemigen találni a Fidesz liberálisaihoz hasonlókat, akik csillogó szemmel bólintanának rá egy az SZDSZ-szel kötendő koalícióra.

2007.10.27

Az SZDSZ a Fidesz felé lavíroz, zűrös, hogy a Fidesz még nem reagált

Az utóbbi időben egyre több feltűnő közeledési gesztust tett az SZDSZ a Fidesz felé.
A két legutóbbi eset a Kóka féle elhatárolódás volt a rendőrséggel 2006 őszi tevékenységével kapcsolatban, ami a 301-es parcellában hangzott el. Bele is tört a nyelve. (Lásd az október 24-i bejegyzésemben.) Majd tegnap egy másik SZDSZ-es valaki (a hírt azóta nem találom) szájából hangzott el, hogy fel van háborodva azon, hogy az MSZP a Fidesz vezetőit vizsgáltatja az APEH-hel. Ezt követte tegnap karácsonygyalázó Horn Gábor interjúja, melyben kifejti, hogy az SZDSZ (a jelenlegi 1%-os támogatásával) hajlandó lenne koalícióra lépni a Fidesszel. Egyetlen feltételt támasztott csak: a pártot ne Orbán Viktor vezesse, amivel viszont nyitott kapukat dönget, hiszen rég meg van szellőztetve, hogy Orbán helyett egy másik figurát tol majd előre a párt 2010-es választások előtt pár évvel. A Fidesz egyelőre nem reagált az SZDSZ pillarezegtetéseire. Ha nem teszik meg hamar, most, hogy Horn kirukkolt a farbával, félő, hogy bekövetkezik mindannyiunk rémálma: egy Fidesz-SZDSZ koalíció. Évekkel ezelőtt már írtam ennek a veszélyéről, többek között itt is.  A Fidesz szavazóknak érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy milyen érzéssel fogadnának egy olyan politikai konstellációt, melyben egy kétharmados párt koalíciót köt egy magyargyűlölő  törpepárttal. A Fidesz számára jól jönne a dolog, mert a Pokorni-féléknek nem kéne többé színészkedniök, és Rogán Tóni is nyíltan a keblére ölelhetné végre Juszt Lászlót. Amiért a legjobban jönne nekik egy ilyen koalíció, az a média hatalma. Mert hiába 1%-os a párt, ha övék a média 90%-a. Ha viszont a médiáért prostituálja magát a Fidesz, az az utolsó, még megmaradt illúziónkat is szertefoszlatja velük kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy ha a Fidesz nyerne, és bármilyen indokkal is beemelné maga mellé az SZDSZ-t a hatalomba, az a Fidesz szavazók mindent elsöprő dühös elégedetlenségét váltaná ki. Nem kéne ezt megvárni.

Figyeljük az eseményeket! Ha a Fidesz nem reagál hamar az SZDSZ folyamatos üzeneteire egy határozott NEM-mel, jobb, ha felkészülünk a legrosszabbra.

Jól sikerült tegnapi akció, hamisan tanúzó rendőrök


A tegnapi utcai demonstráció azt kell, hogy mondjam, hogy jól sikerült. Most nem volt károkozás. Egyes híradásokkal ellentétben a busz gumiját sem kiszúrták, hanem csak simán leengedték a szelepnél. A polgári engedetlenségnek egy érdekes változata az amit láttunk. 150 embert üldözött egész nap az ország összes rendőre. Gyakorlatilag a rendőrök miatt dugult be a város. :D Ezt a módszert kellett volna alkalmazni már egy évvel ezelőtt is. Ha nem ennyien, hanem akár csak több ezren lennének a tiltakozók, teljesen meg lehetne bénítani a várost, mert nincs annyi rendőr, amivel tenni tudnának ellene. Csak egy gond van, nem volt semmilyen petíció, követelés, vagy nyilatkozat, hogy ez az egész miért folyik. A kormány lemondását meg eleve nem lehet ezzel kieszközölni. A pesti levegőtől fulladozóknak azonban javaslom ezt a módszert. Amikorra bejelentik, hogy ilyen akciót terveznek, biztosan kevesebb autó indul majd útra. Ezzel a módszerrel ki lehetne kényszeríteni egy új budapesti parkosítási, zajmentesítési és forgalomcsökkentési tervet.

A rendőrök persze most is kitettek magukért. Ismét utcai járókelőket bántalmaztak, és hamis tanúvallomásokkal vitték be az embereket. A Nemzeti Jogvédő Alapítványhoz késő délutáni harmincnál is több bejelentés érkezett. Tomcat esete tipikusnak mondható. Őt ugyan nem bántalmazták, de rá akarták kenni, hogy ő "szervezte meg" hogy néhány srác felmásszon a Lánchíd egyik pillérjére. Mikor Tomcat rákérdezett, hogy mégis, mi a bizonyíték erre, akkor azt a választ kapta, hogy "majd lesz". Bekísérték, majd egy olyan rendőri jelentés adtak le, melyben az szerepelt, hogy egy rendőr látta, hogy Tomcat felsegíti a fiúkat a láncra, egy másik meg hallotta, hogy azokkal beszél telefonon. A probléma csak az volt, hogy a rendőr onnan, ahol a jelentés szerint állt, nem láthatta volna az esetet még akkor sem, ha megtörtént volna. Azt meg egy ideiglenesen elhelyezett térfigyelő kamera tanúsította, hogy Tomcat egyáltalán nem telefonált abban az időszakban.

Itt felmerül a kérdés, hogy egy rendőrt nem lehet elítélni hamis tanúzásért?
Milyen törvény az, mely következmények nélkül megengedi, hogy egy rendőr nyilvánvalóan valótlan indoklással vigyen be valakit az örsre, vagy állítson bíróság elé?

2007.10.26

Ami az elmúlt pár napban kiderült, abból valami olyasmi sejlik fel, hogy Toroczkai-t vagy megvették, vagy ügyesen manipulálják és nem lát ki a népszerűség ködéből. Nem veszi észre, hogy a 23-i balhé csak Gyurcsányék egy évvel ezelőtti tetteit igazolja. Akiknek például felborították az autóit, azok biztosan szívesen látnák Toroczkait rács mögött, függetlenül attól, hogy kire szavaztak. Amikor egy éve a TV-hez vezette az embereket, az még lehetett véletlen, de a mostani eset már kevésbé. Ahhoz, hogy ez így süljön el, ahogy, provokátorok és vandálok hadának kellett beállni a Toroczkai mögé. Nem igaz, hogy ezt nem lehet észrevenni. Csak egy kis körültekintés kellett volna. Az ellene indult eljárást meg fogja úszni, mert amennyire az eddig látszik, a törvény az ő oldalán áll. Nem is ezzel van a baj, hanem hogy folyton olyanok keverednek  mellé, akik molotov koktélokat dobálnak, autókat borogatnak, és "magyar" létükre nem képesek kussban végigállni a Himnuszt. Egészen másmilyen lenne a leányzó fekvése, ha a Toroczkai által békésnek mondott tüntetés valóban békés lett volna. Ha nem tesznek kárt semmiben, és csak azért állítják elő őt és a társait, mert nem tetszenek Gyurcsányéknak. A mai blokádra már nem is volt kíváncsi a külföldi sajtó. Információim szerint részben azért, mert az egésznek rossz szájízt kölcsönzött, hogy a kuruc.info manipulálta az eseményeket, másrészt már ők is látják, hogy ebből az egészből a balhén kívül semmi más nem sülhet ki. Az utcai politizálás egyébként is kudarcot vallott. A ma délelőtt a hídon állók többsége már nem "harcos" ahogy Toroczkai szereti nevezni, hanem bámészkodó és újságíró volt.
Talán tudomásul kéne vennie, hogy ami eddig működni látszott, azzal már nem lehet célt elérni. És ebben ő maga is nagyban hibás.

A Toroczkait tegnap "a fennálló államrend ellen irányuló" bűncselekményekkel vádoló(!) bíró egyébként a múlt év ősszel vérbíróként ítélkező bírák egyike. Egy szabad országban az ilyen csak tyúkpereket kaphatna. Ilyen aljadékok voltak azok, akik Gyurcsány és az MSZP esetében viszont nem tartották alkalmazhatónak a 212, a 177, a 278, és a 319-es BTK paragrafusokat, (lásd a rég blogban 2006.09.20 (3)-nál) de sorban ítélték el az embereket első fokon 2006-ban nyilvánvalóan hamis és ellentmondásos rendőrségi tanúvallomások alapján, és sújtották minden törvényes ok nélkül Budaházy Györgyöt lakhelyelhagyási tilalommal.


2007.10.24

Ünnep?

Színészkedés, hazudozás, feltűnési viszketegség, értelmetlen pótcselekvések. Nagyjából így lehetne összegezni, ami az ünnepek alatt történt. Gyurcsányról tudjuk, hogy folyton hazudik és ripacskodik. Legyen szó ünnepről, gyászról, ígéretekről, vagy magyarázatokról, ő mindig hozza megszokott formáját. A mostani ünnep sem volt ez alól kivétel. Arra azonban nem számítottam, hogy az ünnepek alatt szinte minden politikus vagy hülyét csinál magából, vagy velünk próbálja meg ugyanezt.

Kóka például "szexelt" egyet a 301-es parcellában, és hogy ki tudja, milyen előre megbeszélt terv szerint gyakorlatilag beolvasott a már egyébként is döglődő Demszky-nek. Ha ezt amúgy a saját nem létező szakállára tette, az nagy hiba volt a részéről, mert figyelmen kívül hagyja, hogy az SZDSZ működését már nagyon régen, a Kádárék által hajdan a politikából kiebrudalt sztálinista, Rákosival együttműködő, ÁVÓ-s ivadékok, körömletépők és egyéb gennyládák irányítják. Velük szembe fordulni annyit jelent, mint Medgyessy Péternek, amikor az SZDSZ korrupciós ügyeiről beszélt. Ha tehát ezt a beszédet Kóka túléli, akkor keresnünk kell a hátsó indokokat.

Orbán gyakorlatilag folytatta hívei lecsillapítását, beszéde sablonos volt. Az egyetlen nem oda illő mondata a 2006-os őszi események miatti felelősségre vonást ígért. Amiről minden józan gondolkodású ember tudja, hogy nem fog menni, Orbán mégis megpróbálkozik ezzel a hazugsággal, azt gondolván, hogy ezzel feledtetni tudja a Fidesz "irgalmas nővérek" stílusú hozzáállását, amit az elmúlt egy évben teljesített. Szánalmas, ugyanakkor majdnem felér egy gyurcsányi hazugsággal.

A legnagyobb balság azonban az, amit Toroczkai László művelt. Gratulálok neki!
Hogy nem olvasta a Forradalom vágyálma c. írásomat, vagy nem értette meg, az biztos. Miféle forradalom az, hogy akcióterv és meghatározott célok nélkül, mint a birkák megindulnak a rendőrök sorfala ellen?! Hogy tudjuk, hogy balhé lesz és hogy nem nyerhetünk az ég világon semmit, de menjünk! Röhej. Ezzel Toroczkai ismét táptalajt adott azoknak a feltételezéseknek, miszerint megvették kilóra. Ekkora baromságot ugyanis nem csinálhat valaki. Csak ha nagyon ostoba, vagy ha eladta magát. Az egésznek az ég világon semmi értelme nem volt, nem is lehetett, hacsak az nem, hogy Toroczkai ismét a címlapra kerüljön. A feltűnési viszketegségét lehet, hogy kielégítette, de a nemzeti radikalizmust is sikerült még jobban letolnia a színpadról.

Az ünnepek mindig hoznak valamit az ember életébe. A mostani egy újabb impulzust jelentett számomra. Már számtalanszor rászántam magam, hogy abbahagyom a politizálást. Úgy hiszem, hogy már csak egy paraszthajszálra vagyok attól, hogy tényleg meg is tegyem. De az akkor végleges lesz.


2007.10.22 19:44
Ki szerettem volna menni a 301-es parcellához 23-án. Ma már tudom, hogy nem tehetem. Nem tehetem, mert a törpepárt rontja majd ott a levegőt, így kordonnal zárták el a területet. Még az 56-osok családtagjait sem engedik oda. Kell a hely az árulóknak.

2007.10.12
Simon Perez: Izrael felvásárolja Magyarországot
Elképesztő, hogyan romlik a jobboldali tájékoztatás színvonala. Ez különösképpen a HírTV híradójából látszik. Ugyanazokon a gumicsontokon rágódik, miközben nagyon fontos hírekről egy büdös szó sem esik! 15 éve szó van az Izraeli tőke látványos nyomulásáról hazánkban. A "magukra valamit is adók" (értd magukfajták) az erről szóló információkat  persze rendre elhallgatták, ahogy ezt most is teszik, vagy a megszokott módon az antiszemitizmus billogával hadonásztak azok felé, akik a témát felvetették.
A jobbik.net - ről kell értesülnünk arról, hogy mit mondott Simon Peresz izraeli államelnök október 10-én Tel-Avivban a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén:

„Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot” 


Kell ehhez még kommentár? A magyar média az ilyen és ehhez hasonló hírekről nem számol be, a Fidesz meg ül a meleg tehénszarban és várja, hogy elmúljon a fagy. Megette a fene ezt az országot, most már nem vitás. És ha történetesen a Fidesz kerül majd hatalomra, akkor annyi lesz a különbség, hogy az a folyamat, ami most egy hónap alatt zajlik, az utána háromig fog. A végeredmény ugyanaz: zsidók rabszolgái és cigányország eltartói leszünk nem is olyan soká, ha nem történik valami.

2007.09.20

Lovas István levelet írt Pokorni-hoz.
Az, hogy Pokorni és bagázsa még mindig a Fideszben rontja a levegőt, jelzi, hogy a párt menthetetlen. Orbánnak pedig lassan aranyere lesz ettől a népszavazási erőlködéstől. "Elég volt!" - mondta el többször is. Szószátyárságban tehát már nincsen hiány. Mit szövegel arról, hogy "elég volt", ha ő is jól tudja, hogy a népszavazást talán jövő tavasszal, de inkább csak nyáron lehet majd megtartani? Ráadásul nem lehet olyan naiv, hogy elhiggye, hogy az alkotmányos diktatúrára berendezkedett kormány majd pillákat lesütve és bocsánatért esedezve távozik a hatalomból! Magasról tojik majd a baloldal a népszavazás eredményére mert jogilag hátszelesek. Megint csak egy szelep-szerepet láthattunk tehát Orbán Viktor részéről. Ha elég volt, akkor miért nem cselekszik? Gyávaság? Háttéralkuk? Bitangul elegem van a Fideszből!

A magyargyűlölő plagizátor Kertész Imréről pár napja úgy néz ki, hogy kiderült: háborús bűnös. Zuschlagot meg végre bekaszlizták.

Ehhez képest senki sem veszi észre azt a sokkal fontosabb hírt, hogy a globális felmelegedés következtében kiolvadt az Északnyugati átjáró. Elolvad a sarkvidéki jég. Sokkal nagyobb ütemben, mint arra számítottak. 2040-re úgy néz ki nem lesz egy szál jég sem északon. Klímaegyezmény ellenben nem várható, mert az ártana a globális rablótőkének. Az emberiség pedig szépen lassan megfő a saját mocskában.

2007.09.06

Horn Gábor felülmúlta Weisz nénit!

Emlékeztek még arra a júniusi esetre, hogy a 61 éves, azaz 1946-ban született holokauszt túlélő Weisz néni "nem tudta visszatartani könnyeit, amikor felidézte az auschwitzi gázkamrákból való menekülése történetét és 72 rokona nyilasok általi elpusztítását"? Az ügy szinte semmilyen visszhangot nem kapott.

Úgy látszik azonban, hogy az eset nem egyedülálló. A vasárnapi Szólás szabadsága c. propagandaműsorban kiderült, hogy Horn Gábor ügyeletes Árpád-sávos zászlót utáló, hivatásos fasisztázó, valamilyen spermabank terméke lehet, ugyanis a szüleit 11 évvel a születése előtt "kivitték a Duna-partra". Idézem:

"...vannak Magyarországon szélsőjobboldali, radikális nyilasok, akik bennem is félelmet keltenek, tehát nem tudom az asztalnál ki hogy van, én nagyon-nagyon utálom amikor Árpád-sávos zászlókat látok ebben az országban, mert az én szüleimet egyébként kivitték ide a Duna-partra." 

Horn Gábor 1955-ben született, hozzá képest tehát Weisz néni csak egy pancser a holokauszt-hazudozásban.

Az egészben a legjobban az zavar, hogy ott ül körülötte Dávid, Latorcai, Lendvai, valamint Varga Mihály, plusz a műsorvezető Baló György, és mindegyik üveges szemmel siklik át ezen az egetverő hazugságon. Senki sem mondja, hogy "na Gáborkám, itt kéne abbahagynod!!!"

(Ha valaki kíváncsi a kontextusra, itt olvasható a műsor teljes szövege. Aki pedig akarja, meg is nézheti, ha alacsony a vérnyomása. Horn ominózus szövege a 11. percben hangzik el.)


2007.09.04
A BKV szakszervezete végül eltekintett a sztrájkról az utolsó pillanatban. A hírek szerint Gyurcsánynak is benne van a keze a dologban. A szakszervezetek vezetői közül ketten lemondtak, mert nem értettek egyet azzal, hogy feladták a céljaikat. Ami folyik abból arra lehet következtetni, hogy igaza van a Szentkorona Rádiónak: úgy tűnik, a szakszervezeteket megveszik kilóra. A rádió egyik munkatársa arról számolt be, hogy látta az egyik szakszervezeti vezetőt egy jachtkiállításon egy 30 millás jacht megvásárlásáról érdeklődni.

Molnár Tamás: Van itt még valaki?
Nem bírtam megállni, hogy ne reagáljak erre a publicisztikára:

Válasz Molnár Tamásnak

Kedves Tamás!

Túl nagy a nézőtér, sokan pedig egymással beszélgetnek. Ez a műkönnyekben tapicskoló ripacsokat nem zavarja, de elnyomja azok hangját is, akik nem csak látják, hogy mi zajlik a színpadon, de másokkal is tudatni szeretnék. Ha volna is valaki, aki nem csak a szomszédjának meri elsuttogni amit lát, hanem fel mer állni és riadót mer fújni a nézőtéren, zászlóval a kezében, azzal közölni fogják, hogy egy bunkó és vagy távozzon sürgősen, vagy várja meg a szünetet, de akkor kussoljon. És tudod mi a legelkeserítőbb az egészben? Az, hogy ezt mondaná neked egy csomó  látszólag nemzeti színű ember is.

Igen, még van itt valaki. De már olyan nagy a baj, hogy nincs értelme felállni. Ez egy bábkormány, az emberek gyáván suttognak, a pártos demokrácia pedig halott. Az alkotmányos diktatúra napjait éljük. Ezért van az, hogy Te is csak kérdezni mered, hogy van-e itt még valaki. Mert már nem bízol azokban sem, akikkel együtt szoktad szidni a rendszert. Ismerős? Marad a cselekvés. Itt hagyjuk a színházat és teszi mindenki a maga dolgát. Építünk, vagy épp megőrizzük, amit érdemes.

Találkozunk a kijáratnál!

Üdv: Nibiru

Még egy mai érdekes cikk:
Nemzeti Liberális Platform - Happening a nemzet ellen.
(Bár a cikk némely része bizonyos régebbi írásaimra emlékeztethet egyeseket, a cikket nem én írtam.)

2007.08.29

Régen írtam. Olyan mennyiségű hazugság és félrevezető mocsok árad a baloldalról, hogy már nehéz elviselni. Erőst érik bennem a gondolat, hogy kidobom a tévét és lemondok minden újságot.

Már nagyon is időszerűnek tartottam a Magyar Gárda megalakulását. (pontosabban az önkéntes alapon szerveződő Nemzetőrség mellett voltam, de ez mellékes) A félkatonai szervezetként működő, a szocialistákhoz ezer szállal kötődő - és mint kiderült az utóbbi napokban -  azok maffiáival lelkesen együttműködő In-Kal (lásd a Veres fiúk esetét a nyírbátori büféssel) csak az egyik oka annak, hogy a Magyar Gárda megalakulása sürgetőbb volt, mint valaha.

A figyelmet minden másról elterelő hisztéria várható volt. Azt is előre borítékolni lehetett, hogy a Fidesz el fog határolódni, és hogy az elhatárolódást majd Pokorni, vagy Deutsch fogja megtenni. Így is lett.  A véleményemet Pécsy Gábor leírta helyettem, nincs  hozzáfűzni valóm.

Ahogy egyébként Tom Lantos listát akar vezetni a Magyar Gárda tagjairól (Egyáltalán ki a szarnak képzeli magát ez az ürge?!) úgy merül föl bennem a gondolat, hogy a Magyar Gárda körül hisztizőkről is listát kéne vezetni. Csupa olyan személy, akiket útjukra kéne bocsátani egy hetyke kis hontalan útlevéllel a kezükben. Egy részük úgyis azt akarja. Aki nem képes belenyugodni, hogy törvényes rendet akarunk a saját országunkban, az menjen és "keressen magának büszkén más hazát". Nem tartjuk vissza őket. Dávid Ibolyát sem.

Kapcsolódó anyag:
Bíber Józseffel készült eredeti interjú teljes szövege.
Morvay Krisztina levele Demszky Gábornak.

2007.08.07
Adakoztál már életedben? Nos már régóta készültem írni ebben a témában, mert a 80-as évek közepén az USA-ban láttam, hogy mi zajlik az adakozók pénzével, majd itthon is észrevettem, hogy egyes alapítványok üzletszerűen kéregetnek, a pénz viszont eltűnik.
Nos hát, itt egy kis szelete annak, amiről majd az az írásom szólni fog. Kötelező olvasmány!

2007.07.19

Fodor Gábor a "fideszes geci"

Fodor Gábor egy hajléktalannak a Batthyány téren:

"Örülj neki, hogy nem kapsz egy akkorát a fejedre, hogy elszáll! Nem érdekel a hat gyereked. Egy utolsó állat vagy és kész. Egy utolsó bunkó."

A történetben nem is igazán az az érdekes ahogyan Magyarország egyik minisztere reagált, bár az is jellemző mostanság, hanem az, hogy a hajléktalan férfi előtte úgy szólította meg Fodor Gábort, hogy "te fideszes geci..."

Nos, ez jól jelzi a jelenlegi állapotokat a honi fejekben. A média kellőképpen belesulykolta az emberekbe, hogy kit kell utálni. Ez a szerencsétlen ősbarom majd elmegy szavazni, és az MSZP-re adja a voksát 2010-ben, mert annyira utálja a Fideszt, hogy még azt sem tudja, hogy már több mint 5 éve nem ők vannak kormányon.

Úgy egyébként csak a rend kedvéért Fodor igazán kikérhette volna magának, hogy ő nem fideszes, hanem szadeszes geci, de nem hiszem, hogy a hajléktalan ezt értelmezni tudta volna. Abban az emberben csak annyi maradt volna meg, hogy a "fideszes geci kikérte magának, hogy fideszes geci".


2007.07.15

Német Zsolt: "Hazánk nem asszisztálhat egy észtmentes finnugor találkozóhoz,
hiszen Észtország az egyike a három államalkotó finnugor népnek."

Több mint 10 éve már, hogy a genetika tudománya bebizonyította, hogy semmi közünk a finnugor népekhez. Finnországban már nem is tanítják az iskolákban, hogy rokonok lennénk. Német Zsoltnak nem ártana tájékozódnia ebben a témában. Vagy a valódi történelmünket elfedni és meghamisítani, a magyar múlt és a lelkek rombolására kitalált finnugrizmus még mindig trendi a Fideszben? A "politikai korrektség" része, hogy az egzakt tudományok által egyértelműen kitalációnak minősített tanításokat még mindig úgy kezelik, mintha igaz volna?

Igen, politikailag gennyes dolog, hogy Gyurcsány elmegy arra találkozóra. De nem azért, mert mi finnugorok vagyunk, hanem mert már megint a nagy "Szovjetunió" seggét nyalja, és nagy buzgalmában egy csöppnyi baráti érzést sem tanúsít az észtek iránt. De mit is várnánk Gyurcsánytól? A Fidesz egyik prominensétől azonban nem arra számítottam, hogy a lejárt finnugrizmust húzza elő legfőbb érvként egy ilyen szituációban. Vagy kérdezzem azt, hogy mit is várhatnánk a Fidesztől?

2007.07.06

Egyelőre csak az MKDSZ honlapján lehet olvasni arról a vérlázító kérdőívről, amit Zugló SZDSZ-es polgármestere osztatott ki az általános(!) és középiskolákban.
A kérdőívben a diákok kábítószer-fogyasztási szokásai mellett a politikai tevékenységüket, kapcsolataikat firtatják, valamint a pornográfiáról, a homoszexualitásról és a zsidóságról alkotott véleményükre kíváncsiak, majd a családok pontos anyagi helyzetére kérdeznek rá. A kérdések persze jó SZDSZ-es trükkel magukban foglalják a választ. Hasonló módon, mint annak idején Vásárhelyi "Lámpaernyő" Mária kérdőíve, melynek az volt a célja, hogy az egyházi egyetemeken tanulókról el lehessen mondani, hogy rasszisták és antiszemiták. Mégis van azonban egy nagy különbség az akkori és a mostani eset között. Akkor felnőtt embereket, egyetemistákat húztak be a csőbe. (Természetesen úgy, hogy az egyetemek vezetése nem járult hozzá a felméréshez.) Most azonban általános- és középiskolás gyermekeknek tettek fel hasonló kérdéseket, és mindezt úgy, hogy a felmérés tartalmával - mely a fenntartó utasításának megfelelően kérdezőbiztos irányítása mellett tanórák keretében zajlott  - az iskolák vezetősége és pedagógusai sem ismerkedhettek meg. Sőt a kitöltési útmutatóban külön felhívták a diákok figyelmét arra, hogy a kérdőív semmiképpen nem kerülhet sem a tanárai, sem a szülei kezébe. 

Az eset önmagáért beszél. Az is érdekes azonban, hogy az egész csak most látott napvilágot, pedig a szülők már Pünkösd előtt tudtak róla. Jelenleg már Péterfalvy Attilánál van a labda. Nem kétséges számomra, hogy mit fog rá reagálni. És az sem, hogy magasan tojik majd a törvényt súlyosan és többszörösem megsértő SZDSZ-es társaság arra, hogy mit mond az ombudsman. Ilyenkor rendszerint senki sem felelős, lehazudják majd az eget is szokásuk szerint, és kéz kezet mos. Mivel kezd az ilyesmi gyakorlattá válni, azt  tanácsolom, hogy mindenki kösse a gyermek lelkére, hogy SEMMILYEN kérdőívet ne töltsön ki az iskolában, még akkor sem, ha fenyegetik, otthon pedig számoljon be róla, ha ilyesmi történik.

2007.06.15

Érdekes, hogy amikor nincs időm írni valamiről, akkor általában megteszik helyettem mások. Ma Ágoston Balázs írta le helyettem a gondolataimat. (Gyakran teszi.) Még magyarázatot sem kell mellékelnem. Olvassátok el!

Ami pedig kormányátalakítás címszó alatt folyik, az meg nem más, mint amit eddig is csinált a baloldal. Időhúzás, sakkozás. Szakmailag, és emberileg leszerepelt figurák mozgatása folyik egyik pozícióból a a másikba.

2007.06.03

Az ATV mint Izrael előretolt helyőrsége
Újra aktuális tehát a kérdés: ha forradalmár lennél, melyik TV-t szállnád meg?

2007.05.21


A hulló fejek Gyurcsányt erősítik, a lényegi változás kizárt

A Fidesz ujjong. De miért ez a nagy öröm? Csak nem gondolják, hogy azért megy Petrétei, mert a Fidesz kérte? Uggggyanmár...  Annyiról van csak szó, hogy a hulló fejek most Gyurcsányt erősítik. A szóba került új belügyminiszter-jelöltek személye (pl. Vadai Ágnes) eleve kizárja, hogy bármilyen igazi változás legyen. Ráadásul, ha a most ujjongó Fidesz hajdani kormánya nem tett semmit sem annak idején a rendőri állomány szűrése és  cseréje érdekében, miért pont a szocik tennék meg? Elvégre a múlt rendszer gyakorlatát folytató régi tisztek enyhén szólva is szívességet tettek nekik múlt év ősszel. Most tehát lehullt négy fej, de ahogy a meséből már ismerhetjük, nő majd helyette 8 másik.

A témához kapcsolódó írásom: Bűnözők Kánánja

2007.05.16

Pusztuljon a magyar!

Csendben, médiavisszhang nélkül zajlott le május elején a parlamentben a művi meddővé tétel szigorításáról történt szavazás. A képviselők többsége (180-an 150 ellenében) a "régi szabályozás" megtartása mellett döntött, azaz továbbra is törvényben marad a 2007 január 1 óta érvényben lévő a baloldal által meghozott rendelkezés, hogy 18 éves kortól bárki meddővé tetetheti magát. Ez azonban nem elég a népirtó szadesznek,  nem nyugszanak. Naponta előjönnek valamivel. Mindegy mi az, a lényeg, hogy pusztuljon a magyar.

Azt tudjuk, hogy a kisvárosok, nagyobb falvak kis kórházait szinte kivétel nélkül megszüntették, a reformnak nevezett rombolás és rablás-előkészítés kapcsán. Pusztuljon a vidék, mert tele van politikailag ellenőrizhetetlen, kevésbé befolyásolható  emberekkel!

Mostanra az is kiderült, hogy a  volumenkorlát mindenre vonatkozik, kivéve az abortuszra! Az idős, a  rákos, a szíves, a vesés az pusztuljon! Abortuszra viszont bárki mehet, bármikor.

A nemzet libája, Horváth Ágnes "szakminiszter" pedig a közelmúltban bejelentette: "a tárca átfogó, nagy kampányt indít a szülési szövődmények, illetve veszélyek közkeletű megismertetésére a fiatalokkal." Ez is a népirtó tevékenység része. Cél: félelmet plántálni a leendő gyermekvállalókban: ne szülj, mert veszélyes!

2007.05.14

Megsemmisítették a HM-ben a bűnjeleket,
A GVH megszüntette a kartellgyanú miatti eljárást


   Hát így kell ezt csinálni kérem! A minisztérium törvényt sért, a Gazdasági Versenyhivatal pedig szándékosan vár majdnem egy évet, hogy az égetésben  valószínűleg még a rendszerváltás kapcsán szakértelemre szert tett illetékes elvtársak eltüntethessék a  bizonyítékokat. Így a GVH megszüntetheti az eljárást mert nincs azt mire alapozni. Kéz kezet mos. Ha nincs papír, nincs eljárás. Aki pedig utasítást adott a megsemmisítésre, az majd érdemkeresztet kap, nem börtönt.
  Az ilyen ügyek persze a legritkább esetben tudódnak ki, azaz eleve nincs semmilyen vizsgálódás, csak folyik a pénz szerteszét.

2007.05.04

Így legyen ötösöm!

Amikor először került szóba a kórházak privatizációja még az előző ciklusban, rögtön a János kórház értékes telekingatlanja jutott az eszembe. Egy azóta elkallódott cikkemben írtam arról, hogy akinek eladják majd a Jánost, annak első dolga lesz a gyönyörű helyen fekvő ősfás területre luxus lakóparkot építeni, és a kórházat pedig kiköltöztetni valahová a város szélére, hogy az ellátási kötelezettségét teljesítse. Azóta is vártam, hogy mi lesz a János kórház sorsa. Most már tudhatjuk. Bulldózer és telekeladás. Ma még arról megy púder,  hogy majd eldöntik, hogy bulldózer + telekeladás + újabb kórházösszevonás, vagy bulldózer + új, modern kórház építése a régi helyen. Ismerjük azonban őket. Bármibe le merem fogadni, hogy az előző variációt valósítják meg. Ha mégis az eredeti helyen építenének, akkor meg majd kitalálják, hogy túl nagy az a telek, elég a fele a kórháznak.  Figyeljétek meg!

2007.04.26
Ma reggel hallottam a HírTV-ben, hogy egyre több jelzálog kölcsönt vesznek föl az emberek. A családok 20 %-a adósodott el eddig, és ez szám rohamosan emelkedik.
Most vált érthetővé számomra, hogy miért megy közgazdaságilag teljesen indokolatlanul egyre följebb a forint árfolyama. A spekulatív tőke forintot vásárol, hogy az erős forint miatt kedvező legyen fölvenni a devizahiteleket. Amikor pedig majd úgy látják, hogy eléggé eladósodott az ország, akkor majd szépen elengedik az árfolyamot. Családok ezrei fogják ezt súlyosan megfizetni!

2007.04.20
Már régen azon gondolkodám, hogy miként kerülhetett egy programozott sültbuta liba az eü. minisztérium államtitkári posztjára. Most, hogy már miniszterként osztja majd azt az észt, amiből igencsak híján van, elterjedt a híre, hogy Horváth Ágnes Tocsik Márta lánya! Hogy ez igaz-e nem tudom, de úgy már érthető a dolog.
 


Innentől a megszűnt polblog néhány olyan maradványa olvasható, melyekből nem írtam külön cikket. A feltöltést csak később fogom megcsinálni.


2006.09.13

A nép hangja

Amióta föltettem az Indonéz befektetésről szóló írásomat, gratuláló és bátorságra buzdító levelek mellett jönnek az balliberális "vélemények" is. Természetesen a tőlük már megszokott stílusban. Az önmagában csak a jelzőkért íródott darabok nem érdekesek, de akadt ma egy, amit úgy jellemezhetnék, hogy "a nép hangja". Értve ez alatt a "szocialista népet". A levél meglepő módon  Romániából érkezett. Először azt hittem, hogy csak a válaszcím .RO végződésű, de a levél fejléce egyértelművé tette: a levelet Székelyudvarhelyen adta föl egy hangzatos nevű úr, aki bár nem írta alá, de vörös buzgalmában megfeledkezett arról, hogy az e-mail kliense elküldi a nevét is.

A helyesírási és punktuációs hibákat javítva a szöveg így hangzik:

"Újabb kérdések merültek föl az Indonéziai befektetési ügyben.

Csak egy kérdés merült fel, miért kell parancsra hazudni?
Feláldozni a tisztességet azért hogy egy zsebdiktátort hatalomra juttassatok!!!  A hazugságaitok az MSZP-t teszi szimpatikussá, úgyhogy a becsület feláldozása visszavág.

Üdv: egy jobboldali érzelmeit, a hazugságok miatt veszni látszó."

A stílus maga az ember. Egy jobboldali érzelmeit vesz(te)ni látszó levélíró, aki zsebdiktátorról beszél. Ez jó. :) Ha majd tényleg elveszti a jobboldali érzelmeit, legalább kigyógyul majd a tudathasadásából. Abból, ami a baloldalon megszokott jelenség. Csak azért védik Gyurcsányt, mert utálják Orbánt. Egy ultraliberális globalista népnyúzó kormányt támogatnak, egy elévült bűnökkel és más gazemberségekkel terhelt miniszterelnökkel az élen, aki magasról tojik a sorsukra. A megszorítások ellenére még mindig akadnak szép számmal olyanok, akik annyira utálják a Fideszt, és elsősorban Orbán Viktort, hogy ez elegendő számukra ahhoz, hogy ne ismerjék fel, és foggal körömmel védjék valódi ellenségüket: a balliberális kormányt.


2006.08.28

Pálffy István megvilágosodott?

Pálffy a néhány nappal ezelőtti a rádiós jegyzetében, ami itt hallgatható meg, mellébeszélés nélkül, tömören fogalmazott, amikor eddig tőle szokatlan hangnemben hazánk állapotát írta le. Úgy kezdte, hogy "Veszélyben az én hazám." A baloldali gépezet azonnal beindult. Jellemző volt az amit Eötvös Pál a Népszabadság főszerkesztője nyilatkozott, aki annak idején a hamis Teller levelet csont nélkül leközölte: "...a médiatörvény egyik rendelkezése szabályozni rendeli a pártoktól, politikai mozgalmaktól való függetlenséget - kérdés, hogy ezt az MTV-nél megtették-e."
Mindig is sejtettem, hogy nincs egy igaz ember sem a baloldali politikusok és médiaemberek között,  de ezek szerint ezt ők is így gondolják. Akinek véletlenül mégis kinyílik a szeme, és meglátja az igazságot, ráadásul még hangot is merészel adni neki, az nem lehet az ő emberük, és el kell tiporni. Cikk a témában, melynek végén a teljes jegyzet elolvasható.

2006.08.02

Orbán Viktor bejelentette a minap, hogy a Fidesz nem akarja megbuktatni a kormányt. Nevetséges egy ellenzékünk van mit ne mondjak. Dávid összeborult a baloldallal, a Fidesz meg Gyurcsány nyilvánvaló hazugságai ellenére nem akar kormányt buktatni. A következő időkben tehát folytatódik a szép szavak politizálása a Fideszben. Erre pedig azt kell mondanom, hogy szégyelljék magukat.

2006.04.20

Miért akarja az USA Iránt (is) megtámadni?

Bush fenyegetőzik. Akár atomcsapással is eltörölni Iránt a föld felszínéről. Mert ahogy nem tetszett az USA-nak, hogy Szaddam elkezdte Euróért árulni az olaját, az sem tetszik nekik, hogy Irán már jó néhány éve azon fáradozik, hogy Teheránban egy harmadik olajtőzsdét hoz létre a new york-i és a londoni mellett. Ez abban lenne különleges, hogy az olajat itt nem dollárért, hanem Euróért lehetne megvenni. Ez a dollár árfolyamát az ásóbéka szintje alá passzírozná be, és az amerikai gazdaság komoly problémákkal nézne szembe. Már évek óta cikkeznek erről a nyugati médiában. Magyarul itt olvashatunk róla. Elemzők szerint az amerikai gazdaságot jelenleg túlzott fogyasztás jellemzi, és a hitelekre, a magas olajárra, és a bankóprésre támaszkodik.

2006.04.20

Egy kis adalék a MOTIM ügyhöz

A Motim ügy kapcsán  felmerült környezetkárosításról nem sokat hallhattunk.  A cég veszélyes hulladékokat temetett el illegálisan a Balaton-felvidéken használaton kívüli bauxitbányákban, melynek kapcsán ha nem történik valami, akkor az ügy a magyar Csernobilként fog bekerülni a történelembe. A szállítást és rakodást végző 57 munkásból mára már csak  három él, a többiek súlyos betegségekben haláloztak el az esetet követő rövid időn belül.
  A különösen veszélyes hulladékot tartalmazó hordók szállítását az egykori - mára már hírhedtté vált - Altus Rt rendelte meg és hajtatta végre. Ebben az időben Magyarország miniszterelnöke Horn Gyula volt, az Altus Rt tulajdonosa, pedig a jelenlegi miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc. A MOTIM privatizációját Gyurcsány Ferenc anyósa, Apró Piroska, az ÁVH-s Apró Antal leánya, az akkor még állami tulajdonban lévő Magyar Hitelbank elnöke finanszírozta meg 700 millió Forint állami kölcsönnel, Gyurcsánynak mindössze 5 millió saját tőkéje volt erre. A hordók bányába történő szállítását és eltüntetését az anyós testvére felügyelte. :: Részletek ::
 

2006.04.13

Az utóbbi napok történései alapján kimondhatjuk, hogy Dávid Ibolya egy közönséges nemzetáruló, politikai hulla! Eladta magát kilóra az MSZP-nek. Vajon mennyibe kerül ma, hogy egy politikus a saját szavazóit és népét elárulja? Pont tegnap jártam lent Ibolyka körzetében Tamásiban, és az ottaniak (is) nagyon dühösek rá, szerintem jobb ha be sem teszi oda többé a lábát, ha nem akarja, hogy megdobálják rothadt hagymával.

2006.02.26

A pusztítás vetőmagvai

William F. Engdahl, publicista és író nem régen mutatta be: A pusztítás vetőmagvai. A genocídium geopolitikája c. könyvét. Horvátországban már a bestsellerlista első helyén áll, és rövidesen megjelenik német és angol nyelven is. Az író a génmanipulált növények terjesztési mechanizmusáról ír a könyvében. Többek között kiderül belőle, hogy Irakból az amerikaiak eltüntették a a világon előforduló GMO mentes gabonamagvakat is őrző génbankot, ugyanakkor génmanipulált vetőmagvakat osztottak szét a parasztoknak szinte ingyen. Már ebben az évben forgalomba kerülnek a világon olyan gabonafélék, melyek fogamzásgátló hatásúak, később olyan is, mely a férfiakat teszi nemzőképtelenné azáltal, hogy spermiumok elleni antitesteket termel. Az Epicyte nevű cég úgy mutatta be a spermaölõ kukoricáját, mint egy hozzájárulást a világ túlnépesedési problémájának megoldásához. Ezt az írást mindenkinek el kell olvasni! 


 


 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.