nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Barátaim oldalai infó                                                                             Frissítve: 2009.11.21

Barátaim oldalai


Banner- és linkcsere infó

Néhány igen ritka kivételtől eltekintve, a végleges design kialakításáig én senkit nem fogok megkeresni bannercsere célzattal. Amennyiben viszont az általam ajánlott honlapok bármelyikét szerkeszted,  és elfogadsz partnernek, keress meg e-mailben!

A nibiru.hu-n a bannereket és linkeket a saját értékítéletem alapján valamint kölcsönösségi alapon helyezem el. A bannert cserélni szándékozó oldal pagerank-jének legalább 1-nek kell lennie, de ez önmagában még nem ajánlólevél. (Ha meg akarod tudni, hogy mennyi a pagerank-ed, azt itt ellenőrizheted.) Egy honlap tartalma, stílusa, de néha akár a hibás, széteső, amatőr design is oka lehet annak, hogy miért nem reagálok egy megkeresésre. Nem cserélek bannert hasznos tartalom nélküli, valamint fejlesztés alatt álló, hasznos információt nem, vagy csak elvétve tartalmazó weblapokkal.

Ha a nibiru.hu tartalom úgy kívánja, vagy én magam valamiért fontosnak tartom, viszonzatlanul is elhelyezek linkeket folyamatosan szerte a webhelyen, ami természetesen nem jár a belinkelt honlapra semmiféle kötelezettséggel.

Az általam ajánlott honlapok az alábbi helyeken érhetőek el:

Különös kedvenceim
Ajánlott hírforrások
Magyar vonatkozású linkajánló
Informatika - Linkajánló
Egészség - Linkajánló
Tudomány - Linkajánló

Vegyes ajánló (Feldolgozásra váró anyagok)

A nibiru.hu designja a jövőben mindenképpen változni fog, a bannereket is beleértve, ezért javaslom, hogy a bannerre mutató linket szerkeszd be a megfelelő helyre, ne a bannert töltsd le magadhoz. Ha nem találsz alkalmas méretű bannert, írj! 

A honlap formátumának, design-jának változása kapcsán a banner- és linkcsere partnerek  átkerültek a fentebb említett, témára bontott ajánlókba, később pedig fölkerülnek majd az oldalak kategóriadobozaiba. Ez alatt azt értem, hogy minden kategóriának lesz egy külön partneri sávja és a linkek az oldal témájához lesznek igazítva. A jobboldali sávban megszüntettem a bannercserét, a barátaim oldalainak linkjeit leszámítva.

Kisebb kutatást folytattam régebben és arra jutottam, hogy az ún. "bannercsere" oldal csak a keresők számára fontos, ember viszonylag ritkán kattint rájuk. Az általam eddig használt módszer (minden oldalon megjelenő bannercsere sáv) jóval több átkattintást eredményezett. Ezt azonban részben a hasonló viszontmegjelenítés kölcsönösségének hiánya, részben pedig a nagy számú bannercserés kérések miatt megszüntettem. A leendő honlap kialakítását úgy képzeltem, hogy akivel bannert cserélek, az ne csupán egy átkattintást kapjon a szokásos magas lepattanási rátával, hanem valódi olvasókat. Ezért a partnerek bannereit a későbbiekben olyan állandó aloldalak oldalára fogom elhelyezni, melyek a bannercsere partnereim honlapjainak témájába vágnak. Ez azt is jelenti egyben, hogy a bannerek a jobb oldali sávban a bannereket csak a sáv szélessége korlátozza,  ésszerű határokon belül persze.


Bannereim


 
120x35, animált
http://nibiru.hu/images/ban/nibiru/nib_anim_120x35.gif

 
120x35, fix
http://nibiru.hu/images/ban/nibiru/nib_120x35.jpg


140x53, fix
http://nibiru.hu/images/ban/nibiru/nib_140x53.jpg


125x125, fix
http://nibiru.hu/images/ban/nibiru/nib_125x125.jpg


392x72, fix
http://nibiru.hu/images/ban/nibiru/nib_392x72.jpg


 


 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.