nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Aktuális linkek

Egészség - Tartalom

Barátaim oldalai


 

 


2011.05.24
A tökmagolaj - Figyelem, hamisítják!
A gyógyszerek és élelmiszeradalékok mellékhatásaitól terhelt világunkban egyre többen keresik a természetes gyógyíreket a legkülönbözőbb bajaikra. Sajnos azonban nem ritka, hogy az amit veszünk, nem az aminek árulják. Hogyan ismerhető fel a valódi tökmagolaj?

2010.12.15
Haarp tevékenység a Budapest Ferihegy kettőn?
Bevallom, az összeesküvés-elméletekkel mindig óvatos voltam.
Anno úgy hittem, hogy a Magyarországi HAARP beavatkozásról szóló hír csak egy újabb internetes kacsa. Aztán tegnap ismét történt valami...


2010.01.17 Energiatakarékos környezetszennyezés az EU-ban 
2010 őszétől már csak 60W-os hagyományos izzót lehet kapni az EU-ban, egy évvel később már az sem lesz. Az indok, ami alapján ránk kényszerítik a drága, egészségtelen és ráadásul környezetszennyező kompakt fénycsöveket,  szánalmasan nevetséges. Megszokhattuk, hogy amikor az EU a józan ész ellenében alkot rendeleteket, akkor a profitéhség van a háttérben. Ezúttal is erről van szó.

Sertésinfluenza (H1N1) világhisztéria
Tények, részletes információk, minden amit tudni érdemes az "új" influenzáról. (Az oldal utoljára frissítve és végleg lezárva: 2012.02.20-án.)

A víz ásványi anyag tartalmáról
Akkor most kell vagy nem? Mindenki mást mondott, hát én utánajártam. Egy biztos: ha folyamatosan magas ásványi anyag tartalmú vizet fogyasztunk, az nem egészséges. 

Csínján a fahéjjal? Marhaság!
Válasz a 2006-ban kezdődött, máig tartó kumarin-hisztériára.

Az aszpartám dosszié - Édes alternatívák
Sok mindent irkáltak már össze az aszpartámról, mégsem ismerjük a valóságnak még csak töredékét sem. Egy írás, melyből lánclevelek tucatjai merítettek és mely sokak szemét felnyitotta.

Génmanipuláció  
Még hogy ezzel fogják megoldani az éhezést a Földön? Hazugság! Meg hogy ez a jövő? Egy fenéket!
A génmanipuláció beláthatatlan és utólag kezelhetetlen következményekkel járhat. Ami történik, az az emberiségre és a bioszférára talán a legveszélyesebb dolog, ami valaha is zajlott ezen a bolygón.

Káposztaleves diéta férfi módra
Végigcsináltam egy fogyókúrát. S ha már így alakult, leírtam, hogy mit tapasztaltam napról napra. Röhögjetek egy jót, vagy használjátok fel belátásotok szerint.

Koleszterin - A nagy hazugság 
Koleszterin? Ugyan már! Nem más, mint egy jól elterjedt tudományos tévedés, miközben a margarin miatt mindenki veszélyben van aki koleszterinszegény táplálkozást folytat.
És akkor még nem beszéltem a koleszterinszintet csökkentő sztatin tabletták veszélyességéről és értelmetlenségéről!

Emberi tápgyárak (Frissítve 2013.05.21.)
Helyzetkép az élelmiszernek nevezett tárgyakról, melyekkel "etetni" próbálnak bennünket. Az élelmiszer "kialakulása" a tenyésztőtől/termesztőtől a boltig. Van itt minden! Állatkínzás, adalékanyagok, átcímkézett romlott hús, műgyümölcs, műméz és egyéb nyalánkságok.

Vigyázz! Toxocara Canis
Jelentés egy a kutyákban élő féreg emberre gyakorolt veszélyeiről. Információ a szőnyeg alól.

Csökkentett deutérium tartalmú ivóvíz készítése házilag?  Az eljárás pofon egyszerűnek tűnik. Vagy mégsem? Jó lenne már végre tudni. Kár, hogy senki sem segít tisztázni a felmerült kérdéseket.

Linkajánló - Egészség kategória
 

Archivált anyagok:

William F. Engdahl: Lehet-e béke egy génmanipulált élelemmel teli világban? Kötelező olvasmány! A cikk az eredeti helyéről eltűnt, szerencsére azonban elmentettem, úgyhogy megmaradt az utókornak. Azóta már többen is átvették, a téma mégis ismeretlen. A fenti írás Engdahl: A pusztítás vetőmagvai c. könyvének bemutatója.

Védőoltások - Ami bizonyítottan nem hat: a BCG oltás
WHO illetékesei már egy 1979-es nagy létszámú felmérés óta
tudják, hogy a BCG nevű oltás nem hat, sőt, a teszt során BCG-vel beoltottak könnyebben fertőződtek meg TBC-vel mint a placebo csoport! Ennek ellenére a BCG hazánkban még mindig kötelező oltásnak számít.

Kinek a csírája? Megfenyegették a Manna Rax feltalálóját
Egy eltűnt írás az MNO-ról. A cikk Rácz Lehelt mutatja be, akinek sem a gátlástalan és tömény aljasság, sem pedig a vele szemben alkalmazott maffiaszerű módszerek nem vették el az életkedvét, munkájába vetett hitét.
 


 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.