nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Aktuális linkek

Egyéb írások - Tartalom

Barátaim oldalai 


 

 


2009.03.10  (Frissítve: 2009.03.20)
Gyermekkínzás, tudat- és lélekrombolás...
"Csak egy velejéig gonosz, romlott agyú pszichopata lehet képes olyan darabokat írni gyermekeknek, melyek a feltétlen szeretet, a mosoly és nevetés helyére a kétely, a gyűlölet, és a félelem magvait ülteti el. És vannak tanárok, akik iskolai színházlátogatás címszó alatt viszik el ilyenre a gyermekeinket. Hogy szokják a rossz uralmát." - írtam egy drámapedagógiai előadás kapcsán hozzám eljuttatott levél kapcsán. Az oldalról később az anyuka körlevelét eltávolítottam, mert megkérdőjeleződött számomra annak igazságtartalma. Mivel azonban maradtak bennem azért  kérdések, a későbbiekben még visszatérek a témára.


 Feliratot készítettem A Titok c. filmhez
2006 őszén jutott el hozzám A Titok c. film, mely megismertette velem a Vonzás Törvényét. A film revelációs élmény volt számomra, mely felért egy kisebb megvilágosodással. Kissé sokáig húztam halasztottam, de végül csak megcsináltam hozzá ezt a feliratot.

C.G. Jung: Hét prédikáció halottaknak
Véleményem szerint Jung egyetlen szívből jövő írása. Ezt a művet minden olyan embernek el kell olvasnia, aki a mélyebb megismerést keresi.

Az agyféltekék játéka
Kaptam egy képet e-mailben, mely a hozzá fűzött szöveg szertint megmutatja, hogy az agyunk melyik fele aktívabb. Nos ez így ebben a formában nem igaz, de akkor is érdekes a téma, így kicsit eljátszottam vele. Sokak bánatára pedig lerombolom a dolog "mítoszát" is egyben.

A boglári kenyér titka
Egy történet a világ legfinomabb kenyeréről, és egy recept amit bárki megsüthet otthon. Jó étvágyat!

A lét alapkérdései
Ez az oldal a saját filozófiámat tartalmazza majd. Egyelőre csak néhány apró részlet található itt. Remélem egyszer elkészül annyira, hogy meg tudjam osztani mindenkivel, és segíthetek azoknak akik érzik, hogy valami nem stimmel a világgal, az életükkel, és úgy egyáltalán. Az írásomnak majd az Igazságot keresők fognak főleg örülni, de mindenki más is meríthet majd belőle, aki csak jobb emberként szeretne élni.

Pillanatok
Minden keresővel előfordulnak revelációs, vagy szatori élmények. Ezen az oldalon azokról a pillanatokról írok majd, melyek meghatározóak voltak a számomra, és amikor megtörténtek, arra vágytam, hogy bárcsak mindenki átélte volna velem őket.

 

Publicisztika
(Feltöltés alatt, archívum még nincs)

Tagja vagy még a MyVIP-nek? (2007.11.28)
Miért bojkottálom a Philipset? (2006.04.19)
A TV2 esete a Jellystone parkkal (2005.11.07)
Madárinfluenza baromfi szemmel (2005.10.14)

 

 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.