nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Aktuális linkek

Informatika - Tartalom

Barátaim oldalai 

 


  Internet- és adatbiztonság 
(Folyamatos frissítés, átdolgozás alatt.)
Napjaink internetje rengeteg kellemetlen meglepetést rejteget azoknak, akik nincsenek rá felkészülve. Ez a folyamatosan frissülő és bővülő, lassan már elkészülő munkám a webhelyem egyik legnépszerűbb oldala. Biztonság témájában akár teljesen kezdők is nekiállhatnak egy számítógéppel, és mire végeznek az oldalam elolvasásával, biztonságban érezhetik magukat. De azok is találnak itt hasznosságokat, akik már otthon vannak a számítógépek világában.

  WLAN routerek beállítása lépésről lépésre
  Vezetékes routerek beállítása lépésről lépésre
   - Biztonsági kockázatok, beállítások.
   - Mit kell tenni, ha nem szeretnénk, hogy a szomszédok, vagy vadidegenek netezzenek a mi kontónkra, vagy szedjenek le adatokat a gépünkről?
 
  Tanácsok hardver vásárláshoz
(Utolsó frissítés:2010.03.09)
Azért írtam ezt az oldalt, hogy segítsek azoknak, akik számítógépet szeretnének vásárolni, de nem akarnak pórul járni. Felhasználási kategóriánként taglalom az összes hardver elemet, és részletezem, hogy mire kell figyelni.
 
  Lassú a computer? Bottleneck!
Ez az oldal a teljesítményoptimalizálásról szól. Sokan küszködnek otthon olyan régebbi, vagy újabb gépekkel, melyekből nem tudják kihozni a maximumot. Ilyenkor gyakran egy új hardver megvétele sem hozza a hozzá fűzött reményeket. Ha viszont képesek vagyunk megtalálni a gépünk legszűkebb keresztmetszetét, akkor egy kis beruházással, vagy változtatással meglepő eredményeket érhetünk el.

  Számítógép ajándékozó oldal
2006 Karácsonyán elindítottam valamit, remélem mozgalom lesz belőle. Célja, hogy juttassuk számítógéphez rászoruló honfitársainkat. Rengeteg számunkra már elavultnak számító, de internetre még jól használható gép kallódik szerteszét, miközben anyagilag kevésbé tehetős emberek, és gyerekek szenvednek hátrányt abból, hogy nincs számítógépük. Ajándékozzunk!

  Eladó vagy elvihető cuccok
Saját tulajdonú számítógép alkatrészeim, eszközeim oldala.

  Linkek informatikai témában
Ez az oldal még sehogyan sem áll, de az is valami, hogy már  létezik. :)


 

 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.