egye

nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Kategóriák

Szerzői jogi megjegyzések (Copyright)

 

 


Szerzői jogi megjegyzések

a nibiru.hu
webhelyen található szöveg, és az oldalakon található képek felhasználhatóságát illetően.

Az oldalakon található minden szöveget, és a fényképeket a szerzői jog ide vonatkozó része védi. Az írások bármilyen nemű utánközlése kizárólag az én írásos engedélyemmel lehetséges.

Webhelyem létrehozását elsősorban a segítő szándék, a tájékoztatás  és ismeretterjesztés motiválta, ezért készséggel állok bárki rendelkezésére, aki a szöveget fel kívánja használni, amennyiben viszont ez a tudtomon kívül történik, mérlegelés nélkül megteszem a szükséges jogi és technikai lépéseket.
 

Részletek és kivételek

Politikai tartalmú írásaim, amennyiben a tartalom változatlan marad, szabadon közölhetőek, de az utánközlés szándékáról mindenképpen értesítést kérek a megjelenés előtt. Erre azért is szükség van, mert az oldalak nem ritkán afféle alfa állapotban kerülnek föl a honlapra, (melyeket érthetően nem szeretnék még nagyobb körben terjeszteni) vagy/és utólag többször is frissülhetnek. A tényfeltáró jellegű írások pl. új információ esetén folyamatosan változnak. A (kizárólag politikai témájú) cikkek, mint azt már említettem, csak tartalmi változtatás nélkül jelenhetnek meg, szigorúan csak a forrásra való élőkapocs (link) formájában történő hivatkozással együtt, vagy nyomtatásban, a nibiru.hu webhelyre utalással.

A világhálón az engedélyem nélkül szabad idézni a honlapon található szövegekből, amennyiben az nem hosszabb mint ami az adott kontextushoz feltétlenül szükséges, de csak a forrásra való hivatkozással (linkkel) együtt.

A szakmai oldalak anyaga írásos engedélyem birtokában, és előzetes egyeztetés után szabadon felhasználható a nem üzleti jelleggel működő oktatási intézményekben, valamint nyitott előadásokon, amennyiben a szöveg maga nem kerül ki az oktató vagy az előadó kezéből. Az anyagok másféle felhasználása, beleértve a nyomtatásban, adathordozón, vagy bármilyen más formában történő megjelenést, vagy fizetős tanfolyamokat, csak jogdíj ellenében lehetséges.

A szakmai oldalak internetes utánközlését még jogdíj ellenében sem engedélyezem. Részletek közölhetőek belőle, de szigorúan csak a velem való egyeztetés és megállapodás után.

Bizonyos, ismeretterjesztő jellegű oldalak (tudomány és egészség rovatok) internetes utánközlésére egyeztetés után adhatok engedélyt, de csak szerkesztetlen formában.
A rendszeresen frissülő, tanulmányszerű írások esetében csak ideiglenes (közlési határidőhőz szabott) utánközlést engedek meg, hogy az írásaim elavult változatai ne lepjék el a netet.
Az utánközlés hosszabb ideig is lehetséges, amennyiben a másik fél vállalja, hogy a honlapomon megjelenő frissüléseket leköveti.Nibiru
  


  Bannercsere infó


                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.