nibiru.hu

 

 


Veritas Vincit!

Honlapom folyamatosan
építés alatt. (v 0.4.56)

Nyitóoldal, változásokInformatikaPolitika, közélet Magyar SzívvelEgészségSzabadidő, hobbiTudományEgyéb írások

Aktuális linkek

Magyar szívvel  - Tartalom

Barátaim oldalai


 

 


2012.03.16
A fordított kokárda agyrémről az ünnep kapcsán
Hosszú évek óta folyik egy tudományosnak álcázott  hagyományrombolás, mely mint a rák, szinte észrevétlenül belopódzott a köztudatba. A fordított - kívül zöld - kokárdáról van szó.

2011.06.08
Mi az igazság az iszfaháni kódex körül?
Történelemhamisítás nemzetinek látszó módra
Egy mások figyelmére áhítozó "kutató" kitalációja

2011.04.22
Tényleg kell nekünk II. János Pál pápáról elnevezett tér?
2005-ben írtam egy hosszú és kimerítő anyagot II. János Pál pápáról és a Római Katolikus egyházról, melyet számos kedves ismerősöm, és néhány barátom vallásos meggyőződéseire való tekintettel eddig nem tettem ki a honlapomra. Az ugyanis, hogy II. János Pált a halála után szinte azonnal szentté akarták avatni, egyházi belügy. De hogy teret nevezzenek el róla Budapesten, ahhoz azért nem ártana tudni, hogy milyen alapon? Ugyan nézzük már meg, hogy mit is adott II. János Pál a magyaroknak!

2010.10.10
Akkor leszek majd otthon Magyarhonban, ha majd...
Nagyjából tíz éve írtam ezt a listát, de csak most került elő a pendrive-om egyik rejtett zugából.

2008.06.04
Nem gyászolom Trianont, még  nem
Évek óta mondok hasonlókat a barátaimnak, mikor szomorú megemlékezésekre hívnak Trianonnal kapcsolatban. Ezt az írást e-mailben kaptam. Azért teszem föl, mert adalék ahhoz, amit ezzel a témával kapcsolatban érzek.

2008.05.21
Médium, médiumok, média és médiák
Egy kis nyelvőrködés. :) Most, hogy felhagytam a napi politika boncolgatásával, végre van időm előszedni a régi nibiru-s írásaimat, és föltenni újra legalább azokat, melyek még most is aktuálisak.

2008.04.11
Álsámánok, műtáltosok, és Isten inkarnációja
Egy barátom levelének szerkesztett változata a 8000 sámándob szertartás kapcsán Magyarországon történt eseményekről.


Állandó oldalak

 
  Magyar vonatkozású linkajánló

  Ajánlott hírforrások

  Erdély, Székelyföld képekkel
Családomban azzal a nagyívű tervvel álltunk elő, hogy majd körülnézünk a Kárpát-medence magyarok lakta vidékein. Ebből egyelőre "csak" Erdély lett, de oda gyakorlatilag minden évben visszatérünk, van hogy többször is. 
  Jártunk ugyan a felvidéken is, de csak átruccanásképpen. Tervbe van véve Kárpátalja is, de azt még meg kell szervezni. Az Erdélyről szóló kedvcsinálóm az évek során annyira népszerű lett, hogy már két alkalommal is összefutottam odakint olyanokkal, akik az én oldalamat böngészve tervezték meg az útjukat. :) Kapcsolódó oldalak:

  Utazások Nagy-Magyarhonban
  Erdély, Székelyföld - Turista információ
  Máréfalva székelykapui

  Nemzeti klubok
Hajdanán az azóta már többségében megboldogult polgári körök alakulásakor számos szellemi műhely jött létre, melyek közül néhány a mai napig működik, és várja a vendégeket.
Ezek nem pártkötődésű, hanem igazi nemzeti gondolkodású emberek által szervezett klubok. A belépés többnyire ingyenes, de ahol van belépő, az sem vág senkit sem földhöz. Az előadásokon, és beszélgetéseken sokszor hallani olyan dolgokat, amelyekről a napi sajtóból nem értesülhet az ember.

  Ajánlott könyvesboltok
A nemzeti könyvesboltok kiemelkedő szerepet töltenek be az ország valódi rendszerváltás felé vezető útján. Többnyire elkötelezett emberek vezetésével üzemelnek, és olyan irodalmat is terjesztenek, melyek a könyváruházak polcain sosem fordulnának elő.

  Könyvajánló
A könyvajánló olyan könyvek listáját tartalmazza, melyeket olvasmányaim közül fontosnak tartok. Eléggé le vagyok maradva a kiegészítésekkel, de azért így is elég tűrhető a lista. Nem kell meglepődni azon, hogy olyan könyveket is ajánlok, melyek nem tartoznak szervesen a magyar  témakörbe.

  Ajánlott oldalak, olvasnivaló
Ez az oldal egy általános ajánlónak készül, nem csak magyar témában. Bár sok érdekesség van már fönt, de messze van még a vége. Egyszer majd szétbontom témakörönként, hogy emészthetőbb legyen, itt pedig csak a kifejezetten magyar vonatkozású helyeket hagyom fönt.

 

 

                                       Copyright (c) nibiru.hu  - Minden jog fenntartva. A felhasználási feltételekről itt olvashatsz.